Merhaba arkadaşlar kendi aracıma tasarladığım modülü sizlerle paylaşmak istedim. Uzun testler ve malzeme temininden sonra modülün yapımı bitti. Sadece araca montajı kaldı. Bu fikir kaliteli bir amerikan park modülü tasarlamamdan geldi. Dedim ki sonra buna konfor sinyali özelliğide ekleyeyim. Hazır altyapı varken elemanları güçlendirip dönüş sisleri özelliğinide ekleyeyim dedim. Tüm bunları aktif pasif etmek, ayarlarını yapmak için buton koymak yerine bluetooth özelliği ekledim ve akıllı telefondan konuşarak her özellik ayarlarını değişitirebilme fonksiyonu ekledim. Sonra her daim telefon olmaz diye üzerine her özelliği kontrol edebildiğimiz jumper(buton) ekledim. Sonuç olarak 85*155*30 ölçülerinde bir modül tasarladım. Bunu akünün oraya biryere yerleştirecğiz artık
Özellikler;
-Bildiğimiz Amerikan Park özelliği mevcut. Ayrıca parlaklık ayarı standart modüllerdeki gibi üzerindeki ayar bölümünden yapılabiliyr. Aktif - Pasif edilebiliyr. Ayrıca akıllı telefondan konuşarak amerikan park iptal-aktif edilebiliyor. Parlaklık ayarıda yine konuşarak %10-90 arasında ayarlanabiliyor.
- Konfor sinyali özelliğini hepimiz biliyoruz. Yine konuşarak bu özelliği tamamen devreden çıkartabiliyoruz. Ayrıca konuşarak konfor sinyalinin tetik geldiğinde kaç defa sinyal vereceğini 2-5 arasında ayarlayabiliyoruz.
-Dönüş sisleri yine bildiğimiz bir özellik. Bu özelliğide yine konuşarak devreden çıkartabiliyrız. Sönerken azalarak sönmesi gibi özellikler mevcut.
Resimleri ekleyemedim forumda problem olabilir.
Ticari değildir, hobi olarak tasarladım. Soğuklar geçsin montajınıda yapacağım.

-Bildiğimiz Amerikan Park özelliği mevcut. Ayrıca parlaklık ayarı standart modüllerdeki gibi üzerindeki ayar bölümünden yapılabiliyr. Aktif - Pasif edilebiliyr. Ayrıca akıllı telefondan konuşarak amerikan park iptal-aktif edilebiliyor. Parlaklık ayarıda yine konuşarak %10-90 arasında ayarlanabiliyor.
- Konfor sinyali özelliğini hepimiz biliyoruz. Yine konuşarak bu özelliği tamamen devreden çıkartabiliyoruz. Ayrıca konuşarak konfor sinyalinin tetik geldiğinde kaç defa sinyal vereceğini 2-5 arasında ayarlayabiliyoruz.
-Dönüş sisleri yine bildiğimiz bir özellik. Bu özelliğide yine konuşarak devreden çıkartabiliyrız. Sönerken azalarak sönmesi gibi özellikler mevcut.
Resimleri ekleyemedim forumda problem olabilir.
Ticari değildir, hobi olarak tasarladım. Soğuklar geçsin montajınıda yapacağım.

Moderatör tarafında düzenlendi: