Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.Önceki aracımda kullandım.Uygulamayı kendim yaptım.Nano ve ya seramik korumada en iyileri Aquartz ve Gtechniq tir.Şayet biraz yüksek bütçe ayırmak isterseniz bunları tavsiye ederim.Ben yeni aracıma da qtechniq crystal serum light ve üzerine exo v2 kullandım.Forumda uygulama ile ilgili paylaşımda bulunmuştum. http://www.renaultfanclub.com/arac-...niq-crystal-serum-light-exov2-uygulamasi.html
Ancak Nasiol zr53 ün Gtechniq e göre vaad ettiği koruyuculuk daha kısa.Tek başına uygulanıyor.Koruyuculuğu şayet kaliteli nötr şampuan ve 3 aydan sonra ki ben 1 ay sonra kullanmanızı tavsiye ederim,1 yıl.
Benim uyguladığım kombinasyon için 5 yıl koruma vaad ediyor firma.Öyle midir göreceğim.Ancak zr 53 1 seneyi biraz geçtikten sonra kitapçığında yazdığı gibi nötr şampuan ve sealant kullandığım halde azalmıştı.Yıla bir tekrarlarla sorunsuz kullanabileceğinizi düşünüyorum.