Branda kullanma

desiredesire

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar, icon 1.5 Dci Alev kırmızı aracımı geçen hafta teslim aldım, işyeri yakın olduğu için arabayı sitenin otoparkında bırakıyorum ve kapalı otopark yok. bütün gün güneş altında duruyor arabaya bişey olacak diye aklım çıkıyor :) hafta içi pek kullanmıyorum arabayı acaba branda alsam mı yoksa bu kadar inceleme rahat ol mu dersiniz :) kullanan arkadaşlar varmı? bilgi verirseniz sevinirim.

İnceleme rahat ol derim. :) Gölge bi alan bulamazsan yapabilecek çok bişey yok. Sonuçta boyalar vernikler yeni uzuuuuuuun bir vade de sıkıntı yaşatacağa benzemiyor.

Valla ne bileyim araba yeni ya inan ne yapacağımı şaşırdım birazda fazla inceliyorum sanki :) benim brandadan bahsetmekteki amacım şu, sitenin otoparkında duruyor ya kuş pislese, biri çizse değdirse geç farkına varırım otopark ta evin arka tarafında anca işe giderken uzaktan bakıp gidiyom, biri çizdimi kuş pisledimi vs göremiyorum sabah akşamda pimpirikli gibi arabanın yanına git gel yapmak istemiyorum :)

MErhaba

normalde oluruna bırak derim fakat dediğin gibi araç genelde sürekli sabit duruyorsa pamuklu ince bir branda almak yararına olacaktır

eyvallah arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için Bu linkte araca özel branda yapıldığı yazıyor buradan bir bakıcam artık

böyle bir olay var. otopark müsaitse düşünülebilir. araca temas etmemesi en büyük artısı zaten. her yönden pozitif bir alet :)

valla süper bir aletmiş :) ama bizim site yönetimi kesinlikle izin vermez, ayrıca çoğu kimse brandanın güneşten falan koruduğunu ama rüzgarda küçük küçük arabayı çizdiğini, kılcal çizikler olduğunu bide çevrede çocuk varsa çocuk parkına çevirdiğini söylüyorlar, galiba arkadaşların dediği gibi oluruna bırakıcam.

Sakınan göze çöp batar oluruna bırakın bişecik olmaz :)

boya koruma yaptır sorunu cöz bence

boya koruma 6 ay hadi bilemedin her sene yenilemek lazım kararsız kaldım onda da. ayrıca aracı geçen hafta teslim aldım para bitti biraz ucuz çözümler arıyorum da ondan boya korumayı daha sonra yaptırabilirim ancak.

Geri