Bu fiyat fazla değilmi sizce... ?

adanalı01

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar az önce sanayiden geldim daha önce açmış olduğum konuda bahsettiğim amortisör değişimi için gitmiştim neyse herşey güzel usta aracın altına eğildi sol taraftan gelen sesi dinledi ve ilk baktığında bana amortisör demişti şimdi tekrar baktı ve arka dingil sökülecek teker bilyası dağılmış boşluk var ordan geliyor ses dedi. Önce gittiğimde amortisör demişti ve ona göre ayarlamıştım kendini şimdi fiyat ne olur komple parçalar dahil dediğimde ise 500 ü bulur demez mi o karlı havada terlemeye başladım... kendi işçiliğine 200 tl torsiyonlar tornaya gidecek onlar 150 tl arka amortisörler 140 tl bide teker rulmanları var 500 ü bile geçiyor hatta arkadaşlar yabancı ilde olduğumdan mı nedir anlamadım 01 plakayı görünce itelemeye mi çalışıyorlar... Yaptırmicam Adana ya kadar götürür mü dedim götürür ama gitmeden bi uğra tekrar bakalım dedi Hatta bir ara çıkma dingil bulabilirsen onu taktır zamandan da paradan da kazanırsın dedi ki ıspartada da bulamazsın dedi.. Çıkma dingil de ne kadar düzgün olacak onunda zamanı gelmiştir artık...Arkadaşlar bu dediğim fiyatlar normal mi sizce çok canım sıkıldı bi sevinçle gitmiştim oysaki sanayiye :( :( :(

Bence işini iyi yapan bir ustaya gidin bence fazla bir para istemiş:eyv

Bu parçaların değişmesi gerektiği doğru olabilir ama fiyat çok gibi.

Rulman kodunu bir bana göndersene alman rulman var bayi den bir soruştururum .

Zaten genelde böyle kar kış araç lazım ya ustasına gittin mi hemen iteleme başlar :asabi İnşallah kısa zamanda daha uygun ve makul bir şekilde çözersin sorununu :eyv

Ufuk abim rulmanlar torsiyonlar tornadan cktktan snra onun ölculrne göre secileck ddi de nerdn ogreneblrm rulman kodunu ?

Kesinlikle abi ustalar senin sıkıstgnı görmeye dursun affetmiyorlar..
Önumzdki gunlerde baska ustalara soracm artk insallah makul bir fiyata halledebilrim :-(:-(

inşallah daha düşük fiyat veren biri çıkar karşına başka bir ustaya da sor istersen

Arkadaşlar bugün sabah ısparta zamanlar renault yetkili servisine gittim test sürüşüne çıktık ve sol arka amortisör kırık bunda bişe yok dedi usta ve işçilik dahil 400 tl fiyat çıkardı servis ancak usta çıkma bir tane var takalım istersen dedi işçilik dahil 100 tl ye hallettik ve ses kalmadı aracımda :) sanayideki ustalara kalsak arka dingil komple inecekti ne varsa serviste var arkadaşlar teşekkürler renault zamanlar kaç gündür kara kara düşünüyordum çok rahatladım.. :) :)

Geçmiş olsun kardeşim,teker rulmanı için dingil söküldüğünü ilk defa duydum,neyseki servis işi ucuza mal etmiş...

Sanayide kaç tane ustaya gösterdim hepsi bunun işi uzun dedi ora sökülecek bura tornaya gidecek dediler ama hepsi ayrı bişe söyledi sonunda servis yolun tuttuk bundan sonra sorun olduğunda ilk iş servise gitmek :eyv

Geri