Arkadaşlar az önce sanayiden geldim daha önce açmış olduğum konuda bahsettiğim amortisör değişimi için gitmiştim neyse herşey güzel usta aracın altına eğildi sol taraftan gelen sesi dinledi ve ilk baktığında bana amortisör demişti şimdi tekrar baktı ve arka dingil sökülecek teker bilyası dağılmış boşluk var ordan geliyor ses dedi. Önce gittiğimde amortisör demişti ve ona göre ayarlamıştım kendini şimdi fiyat ne olur komple parçalar dahil dediğimde ise 500 ü bulur demez mi o karlı havada terlemeye başladım... kendi işçiliğine 200 tl torsiyonlar tornaya gidecek onlar 150 tl arka amortisörler 140 tl bide teker rulmanları var 500 ü bile geçiyor hatta arkadaşlar yabancı ilde olduğumdan mı nedir anlamadım 01 plakayı görünce itelemeye mi çalışıyorlar... Yaptırmicam Adana ya kadar götürür mü dedim götürür ama gitmeden bi uğra tekrar bakalım dedi Hatta bir ara çıkma dingil bulabilirsen onu taktır zamandan da paradan da kazanırsın dedi ki ıspartada da bulamazsın dedi.. Çıkma dingil de ne kadar düzgün olacak onunda zamanı gelmiştir artık...Arkadaşlar bu dediğim fiyatlar normal mi sizce çok canım sıkıldı bi sevinçle gitmiştim oysaki sanayiye