Bu Jant nasıl

*UfukASLAN

Ufuk ASLAN, T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aşağıdaki araca nasıl olur arkadaşlar

Bijon Aralığı
4x100

Jant Çapı
14' x 6.0

Ofset
35

Renk
MAT.B

Bilezik Çapı
73,1

Fiyatı
515,00 TL

Ak%C3%B6%20Jant%20-Slk.png

Slk-2003-Janti-Mat-Siyah.jpg

cliotc.jpg

Son düzenleme:
uçak gibi.Bu jant aracı komple değiştirir.

Günlük kullanımda sıkıntı yapar,kolay çizilir,lastik tamirinde yan tarafları haşat olur,görsel olarak güzel ve havalı...

Çooook iyi beeeee...

Günlük kullanımda sıkıntı yapar,kolay çizilir,lastik tamirinde yan tarafları haşat olur,görsel olarak güzel ve havalı...

Bakalım abi ,
Bayramdan sonra Sıralı Sistem gazı taktırıyım
Eylül ayında da Jant olayını düşünüyorum.

satmaktan vazgeçince iyiden iyiye birşeyler yapası geliyor insanın aracına, lpg, jant, teyp, film, yay, bir de bakmışın bambaşka bir clio olmuş araç:)

satmaktan vazgeçince iyiden iyiye birşeyler yapası geliyor insanın aracına, lpg, jant, teyp, film, yay, bir de bakmışın bambaşka bir clio olmuş araç:)
Araca alıcı çıktı .bazı sebepler den satmaktan vazgeçtim
Malum birde evlilik var bunun için araç için tekrar kredi ile bankaya borçlanmak istemedim .
Ufak dokunuşlar yapıp bir kaç sene daha binme planım var :)

Yazınız için teşekkür ederim

Ben beğenmedim yani araç üzerinde durmasın'dan ziyade sizi üzmemesi lazım ileriki zamanlarda çiziği eziği çook belli eder şöyle farklı bir model alaşımlı ofsetsiz bir jant modeli düşünebilirsiniz. :eyv

Ben beğenmedim yani araç üzerinde durmasın'dan ziyade sizi üzmemesi lazım ileriki zamanlarda çiziği eziği çook belli eder şöyle farklı bir model alaşımlı ofsetsiz bir jant modeli düşünebilirsiniz. :eyv
Ne demek yorumlara açığım
olumlu ve olumsuz

abi bu dediğin bizim jantlar içinde geçerli biliyorsunki.ne gibi önlemler alıcaz bunun için. Ben jant temizleyici kullanıyorum ve kaldırımlara yanaştırmıyorum jantları.başka bir çaremiz varmıdır? tamirlerde ne gibi önlemler alınması gerek?

Geri