Bu Kişileştirme Hakkında Görüşleriniz ?

sunnysun111

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Kehribar sarı ve siyah jant seçenekleri çok iddaalı sanki ama çok spor bi duruş sergiliyo.. Başlarda kırmızı düşünüyordum ancak bu kişileştirmede ilgimi çekmeye başladı.. Farklı olmak için iyi bi seçim gibi ama tabi TİCARİ sanılmasıda muhtemel :D

Bu kişileştirme hakkında fikriniz nedir? Sizce hoşmu ?

img_2787.jpg
img_2779.jpg
img_2741.jpg
img_2829.jpg
img_2823.jpg

İç kısım'daki kaplamalar daha farklı olsa ? Piano black gibi daha uyumlu olur. Bu tonu ticari sanan tip gözlerini bir kontrol etsin derim. :) Kişiselleştirme çok güzel ancak böyle bir araç almak için en erken ocak vs. bahsi geçiliyordu sanırım. Farklı olmak her zaman iyidir.

Ankara maise bu kombinasyonda bir sarı geleceğini hatırlıyorum. Jant+sarı demişti arkadaş. Cumartesi günü araç boştaydı, teslimi kasım sonuydu yanlış hatırlamıyorsam.

İç kısım'daki kaplamalar daha farklı olsa ? Piano black gibi daha uyumlu olur. Bu tonu ticari sanan tip gözlerini bir kontrol etsin derim. :) Kişiselleştirme çok güzel ancak böyle bir araç almak için en erken ocak vs. bahsi geçiliyordu sanırım. Farklı olmak her zaman iyidir.

Piano Black e katılıyorum.. daha hoş olacaktır.. ocağı beklemeye gerek yok, bu kombinasyon şu anda sipariş edilirse kasım ortası elimde olacaktır... ama arka cam otomatiği yüzünden ocağı bekleyeceğim..

Piano Black e katılıyorum.. daha hoş olacaktır.. ocağı beklemeye gerek yok, bu kombinasyon şu anda sipariş edilirse kasım ortası elimde olacaktır... ama arka cam otomatiği yüzünden ocağı bekleyeceğim..

Affınıza sığınarak soruyorum nedir bu arka cam otomatik isteği? Diğer forumlarda da böyle bir şey var. Bir benim için mi önemsiz bu meret? Çok merak ediyorum neden önemli olduğunu..

Affınıza sığınarak soruyorum nedir bu arka cam otomatik isteği? Diğer forumlarda da böyle bir şey var. Bir benim için mi önemsiz bu meret? Çok merak ediyorum neden önemli olduğunu..

Şahsen fonksiyon olarak bana bir faydası yok ancak 2013 itibari ile donanım olarak dolu bir araçta arka camların manuel olması bana biraz abes geliyor.. Birde ikinci elde otomatik olanlar ile manuel olanlar arasında talep farkıda olacaktır nacizane düşüncem.. 2 aya kalmaz çözülecek bi durumu beklemek mantıklı geliyor bana üstadım..

Taksiii :D
Çok iyi duruyor... :eyv

40bin lira ve üstü para verildiğini düşününce sınıfında hepsinde standart olan bir özellik, yeni güncel çıkmış bir kasa'da olması gerekiyor. Tüketici olarak bunu istemek hakkımız, sınıf standartları bunu gerektiriyor. Yoksa olmassa olmaz değil.

Ocak ayı için sadece arka cam otomatiği değil, geri görüş kamerası gibi farklar da olacak. Beklerseniz en mantıklısını yaparsınız. Şahsen o kadar para veriyorsam tam donanımlı bir araç isterim.

Ocak ayı için sadece arka cam otomatiği değil, geri görüş kamerası gibi farklar da olacak. Beklerseniz en mantıklısını yaparsınız. Şahsen o kadar para veriyorsam tam donanımlı bir araç isterim.

Genel çerçevede beklemek kazandıracak gibi:cool:

Geri