Bu Parçanın İşlevini Bilen Var Mı?

sawashlong

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar resimde işaretli yerde bir parça var OFF durumda ne işe yaradığı konusunda bir fikrim yok yardımınızı rica ederim.

attachment.php

attachment.php

Aracınız lpg li sanırım. Bu gaz kesici.Araç benzinde çalışırken gazı keser.

bu parça benzin kesicidir lpg de çalışırken benzini keser onun normalde kapalı olması gerekiyo lpg/benzin anahtarından benzin tarafına aldıgınız de devreye girer eger benzinde çalıştıktan sonra karbürötördeki benzin bitmezse kesici arızalıdır yada lpg de falan sürekli tekler tam gaz yemezse

LPG den Benzine yada tam tersi geçişlerde çok tekleme yapıyor, özellikle motor soğuksa. Bu parçaya baktırmam gerekir sanırım anlattığınıza göre. Ben bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

LPG den Benzine yada tam tersi geçişlerde çok tekleme yapıyor, özellikle motor soğuksa. Bu parçaya baktırmam gerekir sanırım anlattığınıza göre. Ben bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Bu kesici karburatorlu araclarda kullaniliyor. Sizin arac karburatorlumu ?

Son düzenleme:
Cevabı direk usta verecek ben biliyorum :))

bu parçadan da direk tekleme yapmaya bilir yani araca bi bakmak gerek te oda pek mümkün degil :( de bu parçanın arızalı olup olmadıgını anlamını en basit yolu arac tüpte çalışırken depoda benzin olması da gerekiyo en basit yolu karbürötöre giden boruyu çıkarmak eger benzin gelirse arızalıdır ama çıkış borusunu çıkarıcaksınız kesiciden karbürötöre giden

ÇOk teşekkür ederim yardımlarınızı için çok sağolun.

slm

bu vana benim önceki aracımda da vardı. ve lpg yi takatırdığımda usta özellikle bu vanayı bana gösterip, şunu demişti..

eğerki araç lpg de çalışmaz, veya içerideki lpg benzin geçiş anahtarında herhangi bir arıza olursa, bu vananın yönünü değiştirip. direkt olarak benzinde çalıştıracaksın. demişti.

yani o vana ile araç normal lpg siz. benzinli bir araç oluyor.

kazasız belasız günler dilerim.

Geri