Senin beni tanımadığın artı nasıl biri olduğum hakkında bir fikrin olmadığı kesin ve doğaldır 30 küsür binlik gurupta tanışmamalar olabilir ve benim bu zamana kadar kalp kırdığım dahi görülmemiş olmama rağmen daha benim için yetki kullanıyor kelimesini kullanan ilk kişi oldun Burak !! neyse eminim bundan sonra sana mesaj yazan ya da zamanını ayıran hem büyüklerine hemde küçüklerine el alışkanlığın olan direk "kardeşim" yazısını yazmamalısın keza senle yaşıt olsam ki çok isterdim şimdi tekrar ergen bir 21 olmak ama belki bu cevap ve üslubundan hoşlanmayan birine gene yazmaman gereken bir kelime evet burası bir aile forum sayfası ve bizler yönetim olarak saygıyı üst seviye de tutan bir topluluğunuz durum seni gerdiyse bilki sana zaman ayırıp yazdığım cevabın karşılığında aldığım yanlış yazımından. Gelelim yazındaki sorununa aracın güneş yanığı konusuna öncelikle bunu güzel bir makine ile yapmanda fayda var artı farlarının sökülüp far sıcaklığından dolayı içten sararma ve kararma varmı onuda kontrol etmen gerekecek bu da farkın cam kısmı yani plastik aksamının da sökmen demek aldığın ürün işini görecektir zımparalamandan kaynaklı dikkatli olman gereken kılcal çizikler oluşturmaman ve çok iyi bir iş çıkarman benim bu konuda fikrim şu ki bence bu işi yapan bir yere gidip farların hem iç hemde dış temizliğini yaptırarak ilk günkü görünümüne kavuşturman