Bu teyp w / r girişlimi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meqqy_19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meqqy_19

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar malum kumanda kolunu çalıştırmak için w / r girişli teyp arıyorum ama sitelerde teyp özelliklerinde
w / r girişi diye yazmıyor örneğin altta verdiğim linkteki teyp w / r girişlimidir ?
Ya da nerden anlarız w / r girişli olup olmadığını özelliklerde başka şekildede yazar mı?

Hepsiburada.com : Pioneer Deh-2320ub Mp3/ Cd / Usb / Aux Çalar | Oto Aksesuar

İlandaki teybin arkasında sol alt taraftaki giriş w/r girişi..

w / r girişi yok.

Sol alt anten
RCA çıkışlar belli aten (kırmızı beyaz)
diğer minik siyahta aux
usb de önde

Bu teyp işini görmez kardeşim

w / r teyp ile ara aparatın varmı peki

O minik gördüğün yer aux değil w / r girişi:) arka sag kısmında kırmızı beyaz anfi cıkısının hemen yanında olan.

İyi günler,cd çaların W/R girişi mevcut ama tuş aydınlatma rengi yeşil.Senin aracının gösterge ışıklarına uyum sağlamayacaktır.Selamlar.
Arkadaşlar malum kumanda kolunu çalıştırmak için w / r girişli teyp arıyorum ama sitelerde teyp özelliklerinde
w / r girişi diye yazmıyor örneğin altta verdiğim linkteki teyp w / r girişlimidir ?
Ya da nerden anlarız w / r girişli olup olmadığını özelliklerde başka şekildede yazar mı?

Hepsiburada.com : Pioneer Deh-2320ub Mp3/ Cd / Usb / Aux Çalar | Oto Aksesuar

Sevgili Eren kardeşim,yanlış anlamaz isen konuya açıklık getirmek istiyorum.Resimdeki Kırmızı RCA çıkışının hemen solundaki siyah yuva W/R girişine ait.Aux girişi cihazın ön yüzünde yer alıyor.
w / r girişi yok.

Sol alt anten
RCA çıkışlar belli aten (kırmızı beyaz)
diğer minik siyahta aux
usb de önde

Bu teyp işini görmez kardeşim

evet kardeşim w/r girişli.zaten cevabında kolega35 den gelmiş

w / r teyp ile ara aparatın varmı peki

O minik gördüğün yer aux değil w / r girişi:) arka sag kısmında kırmızı beyaz anfi cıkısının hemen yanında olan.

Yok abi işte w / r girişliyse bunun gibi birşey almayı düşünüyorum ondan sordum :) Burdada bakıcam w / r girişli pioneer varmı diye soruyorum burdaki elektronikçilere girişi bilmiyorlar, ne işe yarıyor diyorlar.. :) Öğreniyimde ona göre bakıyım diye sordum..

İyi günler,cd çaların W/R girişi mevcut ama tuş aydınlatma rengi yeşil.Senin aracının gösterge ışıklarına uyum sağlamayacaktır.Selamlar.

Tamam abicim ona göre bakıyım teybe.. Pm yi aldım zaten pm içinde teşekkürler..

Aynen mevcut 2 tane var bende pioneer 2sindede var ama dediğim gibi ara bir aparat lazım :) bu orjinal kumandayı teybe bağlamak icin.

Aynen mevcut 2 tane var bende pioneer 2sindede var ama dediğim gibi ara bir aparat lazım :) bu orjinal kumandayı teybe bağlamak icin.

evet abi onun içinde kolega35 le görüşüyorum..
çerçeveyle teybi aldığım zaman aparatı temin edicem inşAllah..

Geri