Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
​usta zaten şuan alamayacağımı söyledim böyle çıkmak zorundayım sorun olur mu diyorum1litre yağ alıp ilave yapın , takriben 200~300ml alır .
O yag niye eksildi. Eger eksiltme yoksa. Birsey olmaz. Ama yol yaparkende eksiltirse bu ne kadar eksilttigine bagli sorun olabilir. 500 kmde yagi akitip yere yagsiz kalacaksa yataklari çizip 15 liralik masraf 4000 lira olabilir. Eksiltme yoksa ama pek sıkıntı olacagini sanmam sıkıştırmadan gidio gelirseniz. Ama sıkıştırırsaniz bu bile sıkıntı cikarabilir
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maximum ile minimum ortasinda yag seviyesi.eger aracta extra yag kacagi, yag yakma, eksiltme yoksa ve yagin kilometresi dolmadiysa ayrica bu km yi agir kosul denilen kisa mesafeli dur kalkli yogun trafikli asiri tozlu toprakli yollarda kullanmiyorsaniz sorun cikma ihtimali dusuktur.
Yüksek devirde kullanma maya dikkat edin hayırlı yolculuklar​usta zaten şuan alamayacağımı söyledim böyle çıkmak zorundayım sorun olur mu diyorum