Buda benim cliom

PauLord61

Mehmet İNCE,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Şimdilik bu şekilde . Yurt dışından Body kit getirdim (Son resim) onları da takınca on numara olucak inşlh :)

Maşallah, Allahım nazarlardan, kazalardan, belalardan korusun, kollasın..:masallah

Ya bu arada İsmim Mehmet. Yaş 29. İstanbulda yaşıyorum. Biraz bodozlama daldım forumu kusura bakmayın. Aykut bey çok sağolun cümlemize kaza bela vermesin rabbim.

Massallah :) guncel resimlerini de bekliyoruz

hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun ....

Maşallah, Allah kazalardan esirgesin. Mehmet kardeşim hoş geldin. Keyifli paylaşımlar.

Maşallah nazar değmesin :)

Maşallah, Allah nazardan saklasın. Yalnız fotoğrafları inceledim de, meğer benim arabada da varmış body kit :) Alırken çok incelememiştim sürekli yeni şeyler farkediyorum :)

şuan sadece Rs Spoiler var bende takılı olarak Murat kardeşim. Body kit getirtdim. Ön lip, arka difüzör ve yan marşpiyel biraz masraflı oldu ama takınca çok güzel duracağına eminim :) Senin aracında hayırlı olsun . fotolarını bekliyoruz :)

Bu arada elimde bir tane orjinal clio 3 spoiler var . Setin içerisinden çıkan. Parça tamamiyle orjinal servisin verdiği spoilerle aynı. Montaj vidaları ,şeması dahil bulunmakta. Lazım olan arkadaşımız varsa benimle irtibata geçebilir. Forum üyelerine yardımcı olucam fiyat konusunda :)

Geri