Buda bizim eserimiz. Businessten extreme geçiş dönemi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byekom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağolasın abicim :)
Araba gerçekten evrim geçirmiş ön tampon ekide harkulade olmuş ancak komple body kit yapsanız daha iyi olurdu bence,komple body kitin maliyetini biliyor musun acaba "Bold Edition" serisindekiler.

Araba gerçekten evrim geçirmiş ön tampon ekide harkulade olmuş ancak komple body kit yapsanız daha iyi olurdu bence,komple body kitin maliyetini biliyor musun acaba "Bold Edition" serisindekiler.
Ben on tampon daha sonra makyajlı kasaya ceviricem abi genede teşekkür ederim. :)

maşallah kazasız belasız.:eyv

Valla reis ben de Renault ta çalıştım 4 sene bu işi yaptım Fluence 5 bijon :)

Cok iyi haber bu ama.merak.ettim ben.simdi millet.beni kapak hirsizi sanacak hehe hehe evde de degilim zaten gece gecerim anca eve tam hirsiz derler :D

abi yemin ediyorum babalarımız aynı artık gizli gizli yapıyorum bişey yapacağım zaman valla federal ajana döndüm :))

Gizli yapsam guzel biseyse belki.hosuna gider ama arabanin sadece yagina suyuna lastik.havalarina bakar bir de.periyodik.bakimi.yaptirir bas git hehe hehe eski kafa bunlar abicim anlamiyorlar :D halbuki azcikta olsa araban guzel olsa ne farkli durur degil mi :D sirket arabasından farkı yok suan :D

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

Bu da hayalim

Şimdi aklıma geldi de business modelde bulunan teybi de çıkmacıdan bir üst versiyon olan teyple değiştirseniz süper olur :-)

Geri