11 Şub 2012 Konuyu Başlatan #21 Kerem Mert Kerem Mert BERBER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2012 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 Puanları 0 C.Kaan' Alıntı: Hacı Buna Bi Box Atalım Off Genişletmek için tıkla ... FeaRLeSS KanGoo' Alıntı: Kerem Tam bizim işe göre haa Genişletmek için tıkla ... FeaRLeSS KanGoo' Alıntı: Kanka chip+box = tam bir mazot canavarı Genişletmek için tıkla ... 4 Gün Çalıştım 4 günde Toplam 364 Litre Mazot Yaktı Sizi aşar alper bu bize göre
C.Kaan' Alıntı: Hacı Buna Bi Box Atalım Off Genişletmek için tıkla ... FeaRLeSS KanGoo' Alıntı: Kerem Tam bizim işe göre haa Genişletmek için tıkla ... FeaRLeSS KanGoo' Alıntı: Kanka chip+box = tam bir mazot canavarı Genişletmek için tıkla ... 4 Gün Çalıştım 4 günde Toplam 364 Litre Mazot Yaktı Sizi aşar alper bu bize göre
11 Şub 2012 #22 karpuz Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ocak 2011 Mesajlar 429 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Kesin bunda da Renault motoru vardır
11 Şub 2012 Konuyu Başlatan #24 Kerem Mert Kerem Mert BERBER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2012 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 Puanları 0 kesh61' Alıntı: basmak lazım bunu :d Genişletmek için tıkla ... hehe PULAT' Alıntı: Kesin bunda da Renault motoru vardır Genişletmek için tıkla ... Renault Değil motoru
kesh61' Alıntı: basmak lazım bunu :d Genişletmek için tıkla ... hehe PULAT' Alıntı: Kesin bunda da Renault motoru vardır Genişletmek için tıkla ... Renault Değil motoru
11 Şub 2012 #25 Sedat Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Efe tur a ne oldu duruyo mu
11 Şub 2012 Konuyu Başlatan #26 Kerem Mert Kerem Mert BERBER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2012 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Sedat' Alıntı: Efe tur a ne oldu duruyo mu Genişletmek için tıkla ... Diamond Galiba Abi Dediğin Onu Göremedim Bayadır Seferlere Çıkıyor Yazın Gezebilirim Onunla
Sedat' Alıntı: Efe tur a ne oldu duruyo mu Genişletmek için tıkla ... Diamond Galiba Abi Dediğin Onu Göremedim Bayadır Seferlere Çıkıyor Yazın Gezebilirim Onunla
11 Şub 2012 #27 C.Kaan Kaan ÖNTAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 4,543 Tepkime puanı 123 Puanları 0 FeaRLeSS KanGoo' Alıntı: Kanka chip+box = tam bir mazot canavarı Genişletmek için tıkla ... Ciğer Makina Olur
FeaRLeSS KanGoo' Alıntı: Kanka chip+box = tam bir mazot canavarı Genişletmek için tıkla ... Ciğer Makina Olur
11 Şub 2012 #28 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Maşallah kazasız belasız, Ağır iş makinamızda oldu sonunda...
11 Şub 2012 Konuyu Başlatan #29 Kerem Mert Kerem Mert BERBER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2012 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 Puanları 0 speedmann' Alıntı: Maşallah kazasız belasız, Ağır iş makinamızda oldu sonunda... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim Hocam,Daha Ağır İş Makinaları var ancak operatörü olmadığım için koymadım yakın zamanda öğrenicem inşallah
speedmann' Alıntı: Maşallah kazasız belasız, Ağır iş makinamızda oldu sonunda... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim Hocam,Daha Ağır İş Makinaları var ancak operatörü olmadığım için koymadım yakın zamanda öğrenicem inşallah
13 Şub 2012 Konuyu Başlatan #30 Kerem Mert Kerem Mert BERBER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2012 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Konumuz Güncel