Buji kabloları ıslanması

teknikeraykut

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar buji kablolarının oldugu yer sanırım endüksiyon bobinine giden kabloların olduğu yere bir yerden su gelıyor ama nerden oldugunu kımse bulamıyor götrmedk yer kalmadı bu sıkıntı baskasnn basına da geldı mı hıc su geldıgı zaman halıyle motor calısmıyor ve yolda kalıyorm kuruluyorm en az 15 20 dk beklemeden calısmıyor akıl verın ya resmdede kırmızı alan ile etrafını cizdim orası su alıyor

4371d1330469561-buji-kablolari-sorunu-2222222.jpg

üstüde ıslanıyormu yoksa içimi sadece ,( çok ilginç )

Geçmiş olsun yetkili servisde mi sorunu bulamadı?

üstü ıslanıyor su bırıkıyor orada ilk basta teklıyor 2 3 dk sonra sankı gaz telı kopmuş gıbı gaz gıtmıyor cat stop edıyor kuruyana kadar calısmıyor hiç bir yer suyun nerden geldıgını bulamadı alt tarafta karter korma fln var suyun gırmesı ımkansız dıyor ustalar ama gırıyor :(

sağ tarafta termostat kapağı var hortumların girdiği eğer çatlak varsa ordan fena su fışkırtır. yüksek devirlerde su tabancası gibi. ama ordan su kaçarsa alt tarafı da ıslak olur tam altında şanzıman var. bi oralara bak bakalım.

sorun bana göre kaputa giden cam suyu hortumlarında patlak var gibi sanki bunun değişimi mümkün mü bize ne kdara patlar ???????????

servisten fiyat alınabiliyodu sanırım :eyv

Su çok çeşitli bölgelerden geliyor olabilir

Ön kaput lastiği yoksa
Motor altı koruması yoksa
Silecek suyu borularının gevşekliğinden
Hararet suyu dolanım borularından
Hararet su kabından

Hepsinden geliyor olabilir

valla kafayı yıyecem ya sılecek hortumuda tamam ama yıne halen devm edıyor nerden su alıyorsa alıyor en sonun da bez sardım ya kabloların ustüne artık arabadan sogumaya basldım resmen

Geri