Geçenlerde colco nicki fatih abimizin hem yanına uğradım hemde yanındaki würthten bana önerdiği lastik parlatıcısını aldım o sıra muhabbet felan derken para üstünü almayı unutmuşusuz saolsunlar onlarda fatih abiye emanet etmişler . Pedalları Dert görmesin
aradı abicim ben aşağıdayım gelirmisin diye . gene işimden dolayı ve yakında çay v.s olmamasından dolayı pek ilgilenemesemde güzel muhabbet dolu bir görüşmemiş oldu .
kendisine gelip halimizi hatrımızı sordugu ve emanetimizi getirdiği için teşekkür ederim . rfc sayesinde 1 abim daha böylelikle olmuş oldu .
Birkaç kare foto çekelim bursa nın farkı olsun dedik her hafta buluşmalar hızlandı gibi ufaktan ufaktan gidiyoruz
bu arada aracını Yeni boya korumadan çıkarmış maaşallah Allah nazardan saklasın ben arabadan daha iyi sıfır çizik hoş ve sıfırlanmış bir cliosu olmuş siyah olduğu için ayrıca çekici olmuş.
buda fatih abimin JPN 58 i için

kendisine gelip halimizi hatrımızı sordugu ve emanetimizi getirdiği için teşekkür ederim . rfc sayesinde 1 abim daha böylelikle olmuş oldu .
Birkaç kare foto çekelim bursa nın farkı olsun dedik her hafta buluşmalar hızlandı gibi ufaktan ufaktan gidiyoruz

bu arada aracını Yeni boya korumadan çıkarmış maaşallah Allah nazardan saklasın ben arabadan daha iyi sıfır çizik hoş ve sıfırlanmış bir cliosu olmuş siyah olduğu için ayrıca çekici olmuş.

buda fatih abimin JPN 58 i için