• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Bursa Yolları Taştan

Özel bi organizasyon yapılmadı hocam... Son maçta taraftar gerekeni yaptı... 132 desibellik rekorumuzu 141 desibelle tekrar kırdık... Güldük, eğlendik, ağladık ama en çok...

HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

anakartaliçeden duydum, çimleri yolmuş millet diyordu :D ben ayrı bir şey bekliyorum şöyle derslerin az olduğu bir haftaya denk gelir inşallah yazın :D

konuyu şimdi gördüm yoksa buraya destan yazardım :D ama Tuğrul abiminde ağzına sağlık çok güzel anlatmış oda :eyv

Biz Bursa da destan yazdık hocam, sen rahat ol :D

anakartaliçeden duydum, çimleri yolmuş millet diyordu :D ben ayrı bir şey bekliyorum şöyle derslerin az olduğu bir haftaya denk gelir inşallah yazın :D

Gel sana bi güzellik yapayım, boş bir vaktinde stada götüreyim hocam :)

Gel sana bi güzellik yapayım, boş bir vaktinde stada götüreyim hocam :)

ben inönü'yle geçen yıl vedalaştım, bu yıl gidemessem diye iyi ki öyle etmişim gözüm arkada kalmadı :D boş stadı naapayım veda etkinliği olması lazım diyeceğim o çimleri sökenleri hatırladıkça olmasa da olabilir diyorum :D

ben inönü'yle geçen yıl vedalaştım, bu yıl gidemessem diye iyi ki öyle etmişim gözüm arkada kalmadı :D boş stadı naapayım veda etkinliği olması lazım diyeceğim o çimleri sökenleri hatırladıkça olmasa da olabilir diyorum :D

valla sen bilirsin sevgili eski meslektaş adayım :D ben teklif ettim :D

Geri