Bursadan herkese SELAMÜN ALEYKÜM

MST

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
herkese merhabalar bursadan ismim murat öğretmenim daha henüz bir reno kullanıcısı değilim. araç arıyorum fakat bulamıyorum :) sanırım nicktende anlaşılıyordur Megane Sport Tourer 110bg manuel privilege bulut gri aramaktayım bulmamda yardımcı olan olursa sevinirim arayan birkaç bayii var haber bekliyoruz ama ses yok :( birde ricam olacak daha bu aracı kullanan az sayıda olduğu için sanırım hiçbiryerde ayrı bir yok araç bölümleri arasına MST diye yeni bir bölüm açılması temennisinde bulunuyorum.hayırlı akşamlar...

A.S Murat Hoca Bulursunuz İnsallah MST Hosgeldiniz

inşallah bulurum forumda nekadar mst kullanıcısı var acaba özellikle onlarlada konuşmak isterim baya araştırdım aslında karar vermeden 2001 model R19 RTE 1.6i, sonra 2007 toyota corolla, son olarak 2011 Focus 1.6 Titanium kullanıcıs olarak Focustan sonra o araç olmaz dediler ama bakalım hayırlısı ileriye yönelikte düşündüğüm için aile aracı olarak buna karar verdik kısmetse bulursak inş. pişma olmayız...

Tam İdeal Aile Arabasi Bence Dogru Tercih

Ailemize hoş geldin Murat hoca,iyi forumlar...

Aleyküm Selam hoşgeldiniz, keyifli forumlar; umarım dilediğiniz aracı kısa sürede bulursunuz..

istanbul 216 kodlu çoğu bayi artı yalova kocaeli balıkesir dahil tüm bayileri aradım araç yok ellerinde depoda yolda nasılsa yok :( ya gtline var yada otomatik ve opsiyonlu araçlar var malesef...

hoş geldiniz....

Aramıza Hoş Geldiniz Hocam iyi forumlar

hoşbulduk arkadaşlar sağolun

Geri