Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar aracim bva (otomatik vites) Bildiginiz gibi bizim araçlarin vites topuzu mandalli . bu vites topuzu nasıl sökülüyor bilen , daha önce söken var mı ??????
Aynen topuzun alt kısımındaki parçayı sola doğru çevirin sonrasında vites topunuzu hafifçe yukarı çekin, Dikkat etmeniz gereken kısım içerisinde yay gibi bir parça var hızlı çekmeyin fırlar gider
Aynen arkadaslar o şekilde çıkıyormuş. Ben biraz sabirsiz davranip siz cvp yazmadan tuttum Allah ne verdiyse cektim söktüm çıkardim ne varsa ) Allahtan sikinti olmadi