1 May 2011 #31 FreeCaptiv3 Onur DİKEL, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 581 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Borular yurt dışından mı geldi dostum ?
1 May 2011 #32 RenaultSporT Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2010 Mesajlar 993 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bence birde filtreyi komple sök ole dene
1 May 2011 #33 ÖzgürYaşam Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ses çok güzel olmuş,sadaki adamda ne oluyor diye bakıyor tırsmış resmen hehe
1 May 2011 #34 Daywalker Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Kas 2010 Mesajlar 284 Tepkime puanı 0 Puanları 0 güzel olmuş baya
1 May 2011 #35 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,901 Tepkime puanı 1,855 Puanları 113 Yaş 57 onur2ran' Alıntı: Yolun sağından giden abiye dikkat! Genişletmek için tıkla ... Hemen dikkatimi çekti zaten,ses ortalığı inletiyor,emeklerinize sağlık...
onur2ran' Alıntı: Yolun sağından giden abiye dikkat! Genişletmek için tıkla ... Hemen dikkatimi çekti zaten,ses ortalığı inletiyor,emeklerinize sağlık...
1 May 2011 #36 Ayberk0616 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2010 Mesajlar 907 Tepkime puanı 0 Puanları 0 FreeCaptiv3' Alıntı: Borular yurt dışından mı geldi dostum ? Genişletmek için tıkla ... Hayır.Borular ankarada ivedik sanayinde Gündüzler Peugeot(GP Garage) da yapıldı. Yapım aşamaları ile ilgili fotoğraflar var. RenaultSporT' Alıntı: bence birde filtreyi komple sök ole dene Genişletmek için tıkla ... yok abi ne bulursa çeker ondan sonra zaten filtre yere yakın RenaultFanClub' Alıntı: ses çok güzel olmuş,sadaki adamda ne oluyor diye bakıyor tırsmış resmen hehe Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ozan abi adamlar tırsıyor yaw bu gün karakolun önünde asıldım gaza ses çıktı polislerde dönüp baktı Daywalker' Alıntı: güzel olmuş baya Genişletmek için tıkla ... Teşekkrler
FreeCaptiv3' Alıntı: Borular yurt dışından mı geldi dostum ? Genişletmek için tıkla ... Hayır.Borular ankarada ivedik sanayinde Gündüzler Peugeot(GP Garage) da yapıldı. Yapım aşamaları ile ilgili fotoğraflar var. RenaultSporT' Alıntı: bence birde filtreyi komple sök ole dene Genişletmek için tıkla ... yok abi ne bulursa çeker ondan sonra zaten filtre yere yakın RenaultFanClub' Alıntı: ses çok güzel olmuş,sadaki adamda ne oluyor diye bakıyor tırsmış resmen hehe Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ozan abi adamlar tırsıyor yaw bu gün karakolun önünde asıldım gaza ses çıktı polislerde dönüp baktı Daywalker' Alıntı: güzel olmuş baya Genişletmek için tıkla ... Teşekkrler
1 May 2011 #37 ArMy Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Kas 2010 Mesajlar 1,129 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Maşallah güzel ses vermiş ayberk.. Vtec selenoidin bozuk galiba geç açıp erken bitiriyo
1 May 2011 #38 Ayberk0616 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2010 Mesajlar 907 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ArMy' Alıntı: Maşallah güzel ses vermiş ayberk.. Vtec selenoidin bozuk galiba geç açıp erken bitiriyo Genişletmek için tıkla ... Olsun canım vtec açıyo ya bunada şükür hahaha
ArMy' Alıntı: Maşallah güzel ses vermiş ayberk.. Vtec selenoidin bozuk galiba geç açıp erken bitiriyo Genişletmek için tıkla ... Olsun canım vtec açıyo ya bunada şükür hahaha
1 May 2011 #39 16-UğUR-55 Uğur Kaymak, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 2,572 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Harika ses çıkmış ayberk Maşallah hondacıların buluşmasını takip et yılan misali aralarına sız bakalım iki gaz ver arkandan gelebilecek varmı bakalım
Harika ses çıkmış ayberk Maşallah hondacıların buluşmasını takip et yılan misali aralarına sız bakalım iki gaz ver arkandan gelebilecek varmı bakalım
1 May 2011 #40 Ayberk0616 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2010 Mesajlar 907 Tepkime puanı 0 Puanları 0 16-UğUR-55' Alıntı: Harika ses çıkmış ayberk Maşallah hondacıların buluşmasını takip et yılan misali aralarına sız bakalım iki gaz ver arkandan gelebilecek varmı bakalım Genişletmek için tıkla ... Dün onur emminin peşine bastım iyileşme var gibi bakalım daha önce denediğim 1.6 larla denenince fark ortaya çıkıcak
16-UğUR-55' Alıntı: Harika ses çıkmış ayberk Maşallah hondacıların buluşmasını takip et yılan misali aralarına sız bakalım iki gaz ver arkandan gelebilecek varmı bakalım Genişletmek için tıkla ... Dün onur emminin peşine bastım iyileşme var gibi bakalım daha önce denediğim 1.6 larla denenince fark ortaya çıkıcak