Arkadaşlar hepinizin malumu çalınan scenic aracımı artık bulunamayacağı düşüncesi ve vergi zamanı geldiği için trafikten çekmek istiyorum,
ama bu hafta e-randevudan bir türlü randevu alamadım, hafta sonu giriyor ve işlemler 7 gün içinde yapıldığı için temmuza sarkarsa aracın temmuz pulunu yatırmak zorunda kalabilirim.
şimdi bununla alakalı bir kaç sorum olacak;
-Çalınan araçlarla ilgili trafikten çekme işlemi için gerekli belgeler nelerdir?
-Randevusuz gitsem emniyete bir şekilde yaptırabilir miyim?
-Ayrıca illa bağlı bulunduğu trafik tescil şubesine mi gitmem gerekiyor? daha önce lpg işletme, rusat yenileme vs işlemleri için farklı şubelerden randevu alarak işlem yaptırmıştım.
-Bir de gerekli evraklar neler? sadece dilekçe rujsat vs ile gitsem olur mu?
hepinze teşekkür ederim.
ama bu hafta e-randevudan bir türlü randevu alamadım, hafta sonu giriyor ve işlemler 7 gün içinde yapıldığı için temmuza sarkarsa aracın temmuz pulunu yatırmak zorunda kalabilirim.
şimdi bununla alakalı bir kaç sorum olacak;
-Çalınan araçlarla ilgili trafikten çekme işlemi için gerekli belgeler nelerdir?
-Randevusuz gitsem emniyete bir şekilde yaptırabilir miyim?
-Ayrıca illa bağlı bulunduğu trafik tescil şubesine mi gitmem gerekiyor? daha önce lpg işletme, rusat yenileme vs işlemleri için farklı şubelerden randevu alarak işlem yaptırmıştım.
-Bir de gerekli evraklar neler? sadece dilekçe rujsat vs ile gitsem olur mu?
hepinze teşekkür ederim.