Çalışmıyor !

gecmiş olsun akünün degerlerini ölçtür akü degeri 12. 7 ise iyi demektir birde marş gününe bakdır volt metreyle 10. 5 kalıyorsa aküden degildirr birde arac şarzına baktır 13. 8 en alt 14. 4 üst deger olmalı

Usta'm size bişey daha sorucam ben kasım(2013) gibi sanayiye gittim komple bir bakımdan geçirdim yapılacak değişecek şeyleri felan değişti bunlara kayışta dağildi en son 2010 da istanbuldayken değiştirmiştim kasımdayken götürdüğümde incelmiş değiştirelim dediler şuanki kayışı bana hem biraz kalın geldi nedense bide araba ilk çalıştıgında kuş cıvıltısı gibi bir ses geliyor ama motor biraz ısınınca kesiyor neden olabilir forumlarda kimi sabun pudra sürünce geçer diyor ama zararı olur diye bişey yapmadım kayış ilk değiştiginde hiç bir ses yoktu 1 ay sonra ortaya cıktı araba çalıştıgında eskisine göre daha sessiz güzel ama şu kayış herşeyi bozuyor

Şarzın kayışını diyorsan o ucuz bir kayıştır yenilesen fena olmaz...

tık tık sesi ilginç

benim sorun çözüldü. akü kutup başı iyi temas etmiyormuş :=)

Mustafa Abi noktayı koymuş bi fikirde benden olsun sıcaklık kaptörü kam mili kaptörü bunlarada baktırın

Beyler kayışı değiştirdim ama aynı ses devam ediyor hala ısınınca duruyor bugun ustalar baktı biraz daha bulamadılar tam olarak biyer söylediler ama suan aklımda değiş malesef :) idare edicez artık

Beyler kayışı değiştirdim ama aynı ses devam ediyor hala ısınınca duruyor bugun ustalar baktı biraz daha bulamadılar tam olarak biyer söylediler ama suan aklımda değiş malesef :) idare edicez artık

Benzer bir ses bizde de geliyor megane 2 , bilya gibi bişey dağilmiş olmasın..

vallaha bilmiyorum bi ara yine baktıracagım ustalar baktı baktı bulamadı bi parça söylediler ama dediğim gibi şuan aklımda değil ondan olabilir bi ara bakarız yine dediler sadece motor sogukken yapıyor o sesi mesela çalıştırıyorum ses var giderken gaza basınca ses giderek hızlanıyor sonradan susmaya başlıyor

Geri