cam filmi yaptırmayı düşünüyorum 70 liraya bile var izmir de ama 500 liralık olanda var kafam karışık daha doğrusu bilgim yok bu konuda... yardımcı olur musunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nazarlığımız bile oldu adamın biri geri geri geldi önden çarptı bide görmedim sizi diyo allahım yine sinirlendim yawArabayı aldın, anahtarlığını hallettin ve şimdi cam filmlerine geldi sıra demek he. Güle güle kullan kardeşim.
Film konusunda da 2 numara Amerikan filmi öneririm. Ama bu işle uğraşan arkadaşlar sana daha ayrıntılı bir şekilde yardımcı olacaklardır eminim.![]()
Geçmiş olsun Sılay,orjinal kaput ile değişeceğinden sıkıntı olmaz bence...nazarlığımız bile oldu adamın biri geri geri geldi önden çarptı bide görmedim sizi diyo allahım yine sinirlendim yawkaput yetkili serviste değişiyo şu an
değer düşer falan dediler ama napalım allah büyüğünden kurtarsın
geçmiş olsun hocam tatsız bir durum nasıl görmemişse sizi.nazarlığımız bile oldu adamın biri geri geri geldi önden çarptı bide görmedim sizi diyo allahım yine sinirlendim yawkaput yetkili serviste değişiyo şu an
nazarlığımız bile oldu adamın biri geri geri geldi önden çarptı bide görmedim sizi diyo allahım yine sinirlendim yawkaput yetkili serviste değişiyo şu an