Cam Krikosu dağıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan claxie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

claxie

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba herkese,

99' megane coupe sahibiyim ve bugün sağ cam krikosu kırıldı, serviste parça yok ve çok pahalı olduğunu söylüyorlar (coupe'lerinki farklıymış) yarın öğreneceğim fiyatını. Bu parçanın tamiri yapılabiliyor mu? Ya da ne bileyim, başka bir önerisi olan?

öncelikle hoşgeldiniz sizi yakından tanımak isteriz ÜYE TANITIMLARI
coupe sahibi arkadaşlarımız size yardımcı olacaklar :eyv

tamiri olması lazım dağıldı derken sorun ne acaba bide onu bilmek lazım tabi bunlardan önce kimsiniz sizi tanımak lazım :)

tamam pardon, bilmiyordum...kısaca tanıttım kendimi söylediğiniz yerde...

Dağıldı derken:
biraz hızlı kapandı kapı ve cam içeri düştü bir anda...söktürdüm ve kriko kırılmış, sanırım alt taraftaki beyaz sert plastik bir parça var, o kırılmış. Daha da önemlisi coupe'lerin camı diğer megane'lardan farklıymış ve bulunmuyormuş kolay kolay vs vs...

yarın servise gidicem bu konuyuda iletirim eğer bu parça yada dengi bir parça bulabilirsem paylaşırım..

Dağıldı derken:
biraz hızlı kapandı kapı ve cam içeri düştü bir anda...söktürdüm ve kriko kırılmış, sanırım alt taraftaki beyaz sert plastik bir parça var, o kırılmış. Daha da önemlisi coupe'lerin camı diğer megane'lardan farklıymış ve bulunmuyormuş kolay kolay vs vs...

Bence bi hurdacıları yokla

Ankara'daysanız yardımcı olabilirim. Mevcut parçanın yenilenmesi dahil 30 TL gibi bir rakama hallettirebiliriz. Hİç olmadı aşağıdaki linkten satıcı ile görüşüp coupe ile uyumlu olan kiti satın alın. Üretim İstanbul'da Türk biri tarafından yapılıyor.. !!!17,50 USD!!! servis ölse bu rakamı veremez :)

RENAULT MEGANE I WINDOW REGULATOR REPAIR KIT FRONT LEFT | eBay

geçmiş olsun..

bedavaymış valla ben yetkili serviste 150 liraya yaptırmıştım:)coupeler daha pahalıdır büyük ihtimal serviste..

selam,

ben de arıyorum 2001 megane sol cam için. ebay yerine satın alabileceğimiz başka bir yer var mı?

Geri