cam yıkama hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nedim83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nedim83

Nedim Şişmanoğlu, Clio 3 Extreme
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar

ben ön cam yıkama sistemini beğenmiyorum. İki noktaya sabit bir su gönderiyor. Aslında Sprey şeklinde fıskiye yapılabilir mi? başka marka bir aracında fıskiyesi de olabilir.

Toz şeklinde püskürtmesini hiç tavsiye etmem. Süratli giderken cama hiç denk getirmezsiniz. Eğer dağılmasını istiyorsanız toplu iğne veye o deliklere girecek sert bir cisimle sağa sola çevirerek dağıtmaya çalışın derim.

her bir fıskiye 2 noktaya su yolluyor, toplamda 4 noktaya su gidiyor..ben tek noktaya değil de biraz daha yayılarak gelsin istiyorum.

Hakki abinin dedigi gibi bi toplu igne sokun deliklere biraz artma ihtimalivar. Bnmkiler tikanmisti t.ignr sktum acildi

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

yani SPI(single point injection) değil de MPI(multi point injection) istiyorum :D

yani SPI(single point injection) değil de MPI(multi point injection) istiyorum :D

hehe hehe çok şey istiyorsun ( you very want think ) aracın modeli ne idi ? ona göre bazı internet sitelerin bazı araçların sistemleri aktarılabiliyor başka markaya fiskiye ucu değişimi ile çözülüyor

ewt istediğim böyle bir şey.mesela pejonunki uyar gibi geliyor bana.

aracım 2012 clio3-faz 2-extreme

Toplu iğne kullanırken dikkatli olmak gerekiyor yoksa delikler bozulabilir :)

toplu iğnelik bir durum yok aslında, delikler açık ama ben pulverize şeklinde cama püskürtsün istiyorum.

tamam işte onu bazı delikleri deneme yanılma yöntemiyle sağa sola çevirerek ayarlıyoruz diye biliyorum :)

Geri