Can sıkıcı bir konu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SmtAkyL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SmtAkyL

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İstanbuldan almış olduğumuz farımızın mercek kasasını tutan ayaklardan biri kırık el yordamıyla tam denk geliyor kırık ayaklar ancak nasıl bi işlem yapabiliriz emin değilim ? yapıştırma işlemi yapsak iyi bir sonuç alabilirmiyiz acaba ?

30ji694.jpg
3338w0l.jpg

2rqo801.jpg

çok başarılı yapıştırıcılar v ar sağlam olur, sıcak silikon veya normal silikonda tutar ..seçenek çok ( sanırım plastik parça )

Evet abi plastik parça sıkıntılı durum şu ki alan dar tam oturtamazsak yanlış kaynar mı diye düşünüyorum ama ...

geri iade edemiyormusun..

Kargo tutanağı şart ve ne yazık ki iftar saatine yaklaştığım için direkt aldım çıktım şimdi şu şimşek çaktı kafamda bunun aynısından normal farlarımda yokmudur ki yer değiştirsek :D :o

​Çok bi çakal gördüm kendimi şu an :D

Kargo tutanağı şart ve ne yazık ki iftar saatine yaklaştığım için direkt aldım çıktım şimdi şu şimşek çaktı kafamda bunun aynısından normal farlarımda yokmudur ki yer değiştirsek :D :o

​Çok bi çakal gördüm kendimi şu an :D
aynen mantıklı..

Ver würth ü loctİteyİ hayatta kopmaz

Sıcak silikon işe yarar sanırım .

güçlü bi yapıştırıcı yerine silikon yapsan yanlış'da olsa geri dönüşü mu kolay olur

Yarın uygulamalara zaten CAİ'yle başlicaz allah nasip ederse o arada far mevzusunun üzerinede önerileriniz doğrultusunda eğilicem ki yine önceliğim mevcut farlardaki ayakları incelemek olacak eğer ki aynı ise ve değiştirilebiliyorsa orjinal sağlamı daha sağlıklı olur diye düşünüyorum ikinci seçeneğimiz de silikon olacak bakalım en azından düzeltme şansı daha fazla yalnış uygulamada ;)

Geri