Selam arkadaşlar merhabalar, adım Serkan Çanakkale'den katılıyorum...
Renault trafic grand comfort 1.9 dci 100 ps 6 mt kullanıcısıyım
yaklaşık 4 gün önce siparişini verdigim Renaulr Fluence privilage 1.5 dci 110 ps kullanıcısı olacam yakında, 4 gün kaldı aracın Bursa'dan gelmesine... istedigim model ve özellikler bayimde bulunmadığı için sipariş üzerine gelicek...
gelelim ne işle ugrastıgıma:
Castrol Mobil Madeni yağlar bölge bayisi, oto yedek parça işi ile ugrasıyorum
Hobilerim:
Profesyönel uluslar arası dalgıçım,
Profesyönel fotoğrafçıyım,
motorcuyum,
...
kesinlikle iki teker, motosiklet tutkunuyum ailem karşı geldigi için mecburen dört teker kullanıyorum ama en fazla bir sene sonra yine bir motor alacağım kendime inş.
21 yaşındayım askerden geleli 3 ay oldu, bekarım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ...
şimdilik söylemek istediklerim bunlar ilerleyen zamanlarda birbirimizi daha iyi tanıyacağımıza eminim ...
Kaskınız başınızda farınız ve yolunuz açık olsun
uzun zamandan beri sitenizi takip ediyorum, kısmet buğüneymiş anca vakit buldum üye olmak için...
2006 yılından bu yana motordelisi.com üyesiyim gençliğim forumlarda geçti
Renault trafic grand comfort 1.9 dci 100 ps 6 mt kullanıcısıyım
yaklaşık 4 gün önce siparişini verdigim Renaulr Fluence privilage 1.5 dci 110 ps kullanıcısı olacam yakında, 4 gün kaldı aracın Bursa'dan gelmesine... istedigim model ve özellikler bayimde bulunmadığı için sipariş üzerine gelicek...
gelelim ne işle ugrastıgıma:
Castrol Mobil Madeni yağlar bölge bayisi, oto yedek parça işi ile ugrasıyorum
Hobilerim:
Profesyönel uluslar arası dalgıçım,
Profesyönel fotoğrafçıyım,
motorcuyum,
...
kesinlikle iki teker, motosiklet tutkunuyum ailem karşı geldigi için mecburen dört teker kullanıyorum ama en fazla bir sene sonra yine bir motor alacağım kendime inş.
21 yaşındayım askerden geleli 3 ay oldu, bekarım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ...

şimdilik söylemek istediklerim bunlar ilerleyen zamanlarda birbirimizi daha iyi tanıyacağımıza eminim ...
Kaskınız başınızda farınız ve yolunuz açık olsun

uzun zamandan beri sitenizi takip ediyorum, kısmet buğüneymiş anca vakit buldum üye olmak için...
2006 yılından bu yana motordelisi.com üyesiyim gençliğim forumlarda geçti

Son düzenleme: