Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aldığımdan beri planladığım tüm kişiselleştirmeleri geçen hafta kubilay hocamla buluşmamızda tamamladık ve benim touch capturun yeni hali bir de siz bakın
Öncelikle deri direksiyonum geldi onu renault merzifon bayisinde monte ettirdim
Piano black folyo uygulamasını da yaptırdık ankarada
abi valla kusura bakma evde de zahmet olmuş benim yüzümden dün eşimin ehliyet sınavı vardı biz öğlene döneriz derken saat 3de başladı sınav bende gidemedim arkadaşlara da sana da ayıp oldu ama 3 4 ocakta kozaklıya gelecez doktor arkadaşlarla kaçma imkanım olursa ordan atlayacam kayseriye her sene giderdim özledim valla
Her yenilik güzellikleri beraberinde getirirmiş. Arabalarımız bizim elimiz, ayağımız, onlar için yaptığımız herşeye değerler. Allahımdan güzel günlerde sağlıcakla, huzur içinde, kazasız, belasız sürüşler dilerim..
Her yenilik güzellikleri beraberinde getirirmiş. Arabalarımız bizim elimiz, ayağımız, onlar için yaptığımız herşeye değerler. Allahımdan güzel günlerde sağlıcakla, huzur içinde, kazasız, belasız sürüşler dilerim..