Cd changer kartuşu nerden bulunur

FelixCrail

Ömer Sirel, Renault Modus 1.6 Dynamique,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracımda orjinal cd changer var fakat cdlerin içine dizileceği kartuşu yok maalesef. Servise sordum tek gelmiyor dediler. Changer ile birlikte 380tlye varmış ellerinde.

Ebay da 50-60€ ya changer ile birlikte almak mümkün ama komple alıp ne yapıcam kalan parçayı.

Bu parçayı bilen duyan varmıdır?

Tek satılması çok zor ama cikmacilara bakmak gerek. Ebayda cd changer magazin veya catrige diye isimlendirilen bu ürün 50$ civarı.

Nette baktım da 2 farklı parça numarası var. Balıkesirde biri 150 liraya megane 1 cd changerı satıyor. Bu parçayı uyguna bulamazsam kasetçaları söküp 200-250 tlye orjinal mp3 çalar almak daha mantıklı gözüküyor

Bildiğim kadarıyla megan 1 'in cd changer'ı yok. Megan 2 de ise bizim scenic araçlarından farklı. (http://forum.donanimhaber.com/m_6890275/mpage_90/tm.htm). Sanırım Renault grubunda scenic cd changer başka bir modelde kullanılmıyor. Renault ; scenic II araçlarda Cd changer alpin yada blaunkpunt kullanmış ama trak çaldığı için çokta kullanışlı olduğu söylenemez.

Bendeki alpine. Kartus umidimi kestim acikcasi. Yok cunku hicbir yerde. Orjinal mp3 calar alacagim mecburen

Geri