16 Mar 2013 #21 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 40 Yorumlar Mükemmel Youtube geçtik vallahi hehe
16 Mar 2013 Konuyu Başlatan #22 clio_34 Çiğdem Hoca, Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Nis 2012 Mesajlar 2,477 Tepkime puanı 7 Puanları 0 KuBiiLaY' Alıntı: Yorumlar Mükemmel Youtube geçtik vallahi hehe Genişletmek için tıkla ... cenker bu arada bugün pasaklıyı bırakınca servisten görevli kartını verdi, soyadı geçgel di, diyorum bir yerden tanıdık geliyor bu soyadşimdi jeton düştü
KuBiiLaY' Alıntı: Yorumlar Mükemmel Youtube geçtik vallahi hehe Genişletmek için tıkla ... cenker bu arada bugün pasaklıyı bırakınca servisten görevli kartını verdi, soyadı geçgel di, diyorum bir yerden tanıdık geliyor bu soyadşimdi jeton düştü
16 Mar 2013 #23 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 40 hehe Hocam İsmi nedir birde İstanbul'un hangi semtinde bu yetkili servis clio_34' Alıntı: cenker bu arada bugün pasaklıyı bırakınca servisten görevli kartını verdi, soyadı geçgel di, diyorum bir yerden tanıdık geliyor bu soyadşimdi jeton düştü Genişletmek için tıkla ...
hehe Hocam İsmi nedir birde İstanbul'un hangi semtinde bu yetkili servis clio_34' Alıntı: cenker bu arada bugün pasaklıyı bırakınca servisten görevli kartını verdi, soyadı geçgel di, diyorum bir yerden tanıdık geliyor bu soyadşimdi jeton düştü Genişletmek için tıkla ...