• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Çiğdem hocaya Hediye

Neyse içeri düşersen görüş günlerinde cezaevini kapısına arabaları çeker korna show yaparız temiz çamaşırla sigarada getiririz artık :D:D

Neyse içeri düşersen görüş günlerinde cezaevini kapısına arabaları çeker korna show yaparız temiz çamaşırla sigarada getiririz artık :D:D

Kolaydı öyle Adige lunaparkamı gidiyonuz
:aytuğ

gardiyan-dayagi-turku-genci-komalik-etti---14012011190052.jpg

(edit:tekilla 4 olduuuhehehehehehehehe​)

Beklerim Abim Arada DK Yıda Getirin Camdan Da Olsa Göreyim Arabamı

Kolaydı öyle Adige lunaparkamı gidiyonuz
:aytuğ

gardiyan-dayagi-turku-genci-komalik-etti---14012011190052.jpg

(edit:tekilla 4 olduuuhehehehehehehehe​)

Bişey Olmaz RFC Farkıyla Deriz

Edit Afiyet Olsun Bu Yaz Beraber İçeriz :)

bayrağı şimdilik devreder, soru hazırlamaya dönerim, daha ne fikirler çıkar artık bilemiyorum :D

( roadfox izinden giderek malibu karşılığında yastık detayını unutabilirim. :aytuğ imza: hafızası gereğinden güçlü clio_34 )

bayrağı şimdilik devreder, soru hazırlamaya dönerim, daha ne fikirler çıkar artık bilemiyorum :D

( roadfox izinden giderek malibu karşılığında yastık detayını unutabilirim. :aytuğ imza: hafızası gereğinden güçlü clio_34 )

Kolay Gelsin Ablam Malibu Siparişiniz Alınmıştır :)

Kolay Gelsin Ablam Malibu Siparişiniz Alınmıştır :)

Serhan'cım canım kardeşim sen tekel bayiisinde filanmı çalışıyordunhehe

Serhan'cım canım kardeşim sen tekel bayiisinde filanmı çalışıyordunhehe

Güvenliğim Abi Ama Alkolün Her Çeşidinden Bende Bulunabileceği için Sıkıntı Yok :)
geçerken bana da tam olarak şundan bırakır mısın?

524874_599469063414842_100291230_n.jpg

Not: Fotoğraf tamamen kendi çekimimdir :eyv Instagram programında efektlendirilmiştir ;)
https://www.facebook.com/photo.php?...30445748.92468.100000552605974&type=1&theater

Sen Baya Terste Kalıyorsun Kanka :)

Geri