clio 1.2 joy kullananlar..

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan joyclio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

joyclio

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Ara 2014
Mesajlar
39
Tepkime puanı
0
Puanları
0
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar foruma 2-3 gün önce üye olduk.. 2014 bir clio sparişi verdik.. 14 ile 15 arasında sanırım herhangi bir fark olmayacak.. clio 1.2 kullanıpta büyük sıkıntılar yaşayan varmıdır. aldıktan sonra etrafımdan cokça neden fiesta almadın o fiyatlara diye sözler duymaya başladım siz ne diyorsunuz bu düşünce öyle mi yapmalıydım düşünür oldum bir kac gündür.. şimdiden teşekkürler
 
Mrb . Aracınız Hayırlı olsun. benim bildiğim 2014 -2015 arasında hiç bir fark yok en fazla olsa bir özellik olur. ben de 1.2 icon sahibiyim yaşımda genç yani size sıkıntısı birtek motor gücü olursa olur ama oda şöyle daha önce 1.4 turbolara ve üstü araçlar kullandıysanız size hantal gelebilir hız yapmam derseniz sakin kullancam kimseyle yarışmayacağım derseniz muhteşem arabadır hangi donanım olursa olsun araçta beni cezbeden esp, asr, afu, hill holder, abs standart olmasıydı ... araç çok hız yapmazsanız çok ekonomik ben daha tüp taktırmadım düşünmüyorumda başta vardı bu düşünce ama yılda taş çatlasın 8 bin km için değmez dedim. sizin gibi bende fiestayı düşündüm ama ne yazıkki boş arabayı bu fiyata vermelerinden dolayı vazgeçtim ama sonra iyi vazgeçtim dedim çünkü bir çok kişide reno da yaşanan sorunların benzirini fiestada yaşamış motor dengesizliği pedallardaki sorun ses sorunu vites kutularında direksiyon kutularında yalıtımı konusunda kapılar konusunda vb birçok sorun birde almaya kalksan tekno paketi x paketi güvenlik paketi sony paketi hepsiyle 60 65 70 bini buluyor zaten kaç sene yaşıcaz belli değil dedm rızkımız varsa her araba mübahtır diyerek aldım ve memnunum arada düşük beygir olması sıkıyor ama basıncada gitmem demez :D ama sollamaz için helede araç doluysa içi iyi değil iç donanımı bu özellikler az yakması alınabilcek en iyi araba diyebilirim. Ayrıca forumda benm kendi açtığım arkadaşların bilgi verdiği 1.2 clio için konular var okursanız aydınlanırsınız. anketimizde mevcuttur en çok alınan araba modellerinide ankette oy atarak sonuçlara ulaşarak size yardımcı olacaktır. özellikle sizin gibi karasız kalanlara rehber olması açısından açtım. Yeni clio kulubunde bulabilirsiniz. Tekrar hayırlı olsun Allah kaza beladan korusun.
 
Size bir kaç aracı alan ve yorumlayanlar hakkında bilgi vereyim. umarım işinize yarar.

user.gif
YILDIRIM02.12.2014
Yılmaz beyin görüşlerine katılmamak elde değil, tebrik ederim kendisini, bende naçisane ilave birşeyler yazmak istiyorum, istenen her konfor ve yüksek performanslı motor gücü v.s.maliyet yükselten unsurlardır, ekonomi devrindeyiz, 1.2 joy modelin özelliği ekonomikliğidir, daha lüks ve perfor-manslı araçlar diğer markalarda olduğu gibi renaultun diğer modellerinde de mevcuttur, ancak fiyatları yüksektir, ben renaultcuyum, bu güne kadar memnuniyetsizliğim olmamıştır. Hülasa al 1.2 joy clioyu baak keyfine, yarınıda düşünme derim.
user.gif
YILMAZ02.12.2014
1.2 joy hem görünüm olarak,hem konfor olarak, hem fiyat olarak emsallerine göre en ideali, ayrıca elden çıkarmakta çok kolay, piyasası süper, gençlerin kullanması yakıtı artırır, klima çalışırken elbette 1.2 motor yokuşta düşer, mübarek kaç km. yokuş çıkacaksınki. birkaç km. camları aç klimayı kapatıver, o kadardamı keyif adamısın, yada klima çalışsın istiyosan yokuşta vitesi 4 yada 3'e düşürüver, buna mı emeniyosun, ben daha önce benzinli fiat siena 1.2 kullandım, mübarek yakıt cimrisi, buda aynı onun gibi olur, yeterki 3000. km. de motoru iyi aç, istenen devir gücünü iyi kullan, tam bir emekli arabasıdır, keseye uygundur, LPG takmaya hiiç lüzum yoktur, özetle joy 1.2 emsallerine göre mükemmel bir arabadır. Kimse çamur atmasın lütfen.
user.gif
ERKAN20.11.2014
38 bine aldım ve Gerçekten memnunum, gerek amortisörleri gerekse yol tutuşu harika. Tek kelime ile harika diyorum. Önceki aracım mercedes a class, hemen hemen mercedese denk bir araç. Tek eleştirebileceğim noktası kağı panzotlarının plastik oluşu.Herkese hiç düşünmeden alın derim. 2015 ocak ayında 40 bin olacakmış bilginize.

user.gif
muhsinmemisoglu07.11.2014
Aracımı. Bir hafta öce bursa bayisindrn aldım metalik kırmızı peşin 38000 kasko dahil. Sis farı istepne kademeli silegec hepsi üzerinde. Çita takımına 1000 tl fiyat istediler ben bursadan 410 tl ye farlar dahil dış kasayı cita yaptım. Devir kadranını 6100 dew/dak dayanabiliyor 4. Cu viteste 145 km gördü sıkıştırında 13 km de 1.5 litre benzin yaktı. Yoltutusu cok iyi hızlanmak icin vites mecbur dusurmeden hızlanmaz 5 viteste 90 km ile giderken gaza bastıgınızda zsen devir 2500 lerde oluyor koltukla yapiştırma beklemeyin gayet spor tutumlu parasına göre en dolu ve ucuz. Ben performans istiyorum diyen 1.5 90 bg gline baksın

user.gif
emre12.10.2014
Selam aleyküm arkadaşlar ben burdaki arkadaşların ve çevremdeki arkadaşların yorumlarını dikkate alarak reno clio 1.2 joy aldım ve iyiki de almışım 1 ay oldu alalı ve aldigim da depoya 210 liraya fulledim yakıtı ve bugün 34 gün oldu az önce araçta iken yol bilgisayarına baktığımda toplamda 420 km gitmişim ve hala 125 km lik yakıt kalmış yani toplamda 545 km yol alıyor bir depo ayrıca şunu da belirtmek isterim 3 ay oldu ehliyet alalı ve ilk arabam o yüzden acemiligim var baya bi dur kalk felan filan ayrıca araç bir aylık motor yeni o halde bu kadar az yaktigina göre 3000 den sonra motor açıldığında hiç yakmaz ya ve suda var ben istanbulda yaşıyorum herkes istanbul trafiğini bilir..
 
O zaman iyi ki de clio dan yana tercihimi kullanmışım.. Zaten ilk sıfır arabamız olucak porfsyonel sürücü değilim bu araçta iyice öğrenicez insallah :) Aklımda kalan bir soruda park sensörü ıvır zıvır dışarda taktırsak garantiden cıkar mı araç.. ßir de kasko ve sigorta işi önemli benim için arkadaşlar pek anlamıyoruz yaş 26 kasko ve sigorta durumu ne olur. 1055 lira bir kasko teklifi aldı orda ki satış danışmanı gerçi daha arabayı almadık ama. aralık son ocak baş teslimat dedi.ßize verilen kasko teklifi uygunmudur kimisi bayiden alınan teklifler fazla diyor kaskoyu nereye yaptırdınız bunlar hakkında yardımcı olursanız sevinirim :) hepinizi ilginiz için şimdiden teşekkürler.
 
O zaman iyi ki de clio dan yana tercihimi kullanmışım.. Zaten ilk sıfır arabamız olucak porfsyonel sürücü değilim bu araçta iyice öğrenicez insallah :) Aklımda kalan bir soruda park sensörü ıvır zıvır dışarda taktırsak garantiden cıkar mı araç.. ßir de kasko ve sigorta işi önemli benim için arkadaşlar pek anlamıyoruz yaş 26 kasko ve sigorta durumu ne olur. 1055 lira bir kasko teklifi aldı orda ki satış danışmanı gerçi daha arabayı almadık ama. aralık son ocak baş teslimat dedi.ßize verilen kasko teklifi uygunmudur kimisi bayiden alınan teklifler fazla diyor kaskoyu nereye yaptırdınız bunlar hakkında yardımcı olursanız sevinirim :) hepinizi ilginiz için şimdiden teşekkürler.

Benimde ilk aracım benim içinde iyi bir başlangıç oldu... bende acemi sayılırım yani :) araç garantisi etkileniyor ama araçın tamamı değil yetkili servis dışında yapılan işlemlerin olduğu kısımlar garanti dışı kalıyor misal ben alarm taktırdım kablolar veya sıkışırlarsa akü garanti dışı oluyor en fazla. diğer yerleri garantide kalıyor. ama park sensörlerini serviste taktırabilirsin ekletebilirdin.bir konuş istersen bayi ile .... kasko işlemini şayet bana deli diyebilirsin ama ben daha yaptırmadım :) yaşım 21 2800 civarı çıktı ilk şimdi temmuzda almıştım her ay kazasız geçtiği için + 1 senede geçtiği zaman indirim oluyor ben sigortam net diye bir sitede hesaplatıyor tekliflere bakıyorum ücretsizde zaten bu işlem sizin yaşınızda benden büyük iyi bir fiyat çıkar kaskoyu yaptırın yaşadığınız yer büyükse benim küçük oldupu için de biraz geri durdum yerine alarm taktırdım. ufak tefek işlemler içinde zaten kaskoyu bozdurmazdm cebimden öderdim malumunuz kasko tramer e işliyor. neyse. sigortam(zorunlu poliçe) 700 tl civarı çıktı yaş bilmem ne etki ediyor.size biraz daha aşağıda çıkar ayrıca kaskoda çok iyi bir fiyat çıkmış. bayide yaptırmanız ,işlerinizi kolaylaştırır anlaşmalı oldukları için. başka bu konularda bilgisi olan arkadaşlar var yardımcı olurlar. :eyv
 
Anladım her şeyi bayiden yaptırmak sanırım en mantıklısı olacak :) Önce otomatik bir araç düşünmüştüm sonrda döndük dolaştık renault clio düz viteste karar kıldık :) araç bir gelsinde bakalım en kısa sürede alışırız insallah rahatca sürmeye :)
 
Arkadaşlar az önce sitede okudum araba alırken sadece kasko bizden ilk çıkışta sigorta bayiden yapılıyor diye.. doğrumudur böyle yaptran var mı
 
Arkadaşlar az önce sitede okudum araba alırken sadece kasko bizden ilk çıkışta sigorta bayiden yapılıyor diye.. doğrumudur böyle yaptran var mı
kendide yaptırabilirsin. ama işlemler uzun sürer sigorta dediğin trafik poliçesi zorunlu olduğu için aracın çıkışına izin verilmez yani bu işlem ne kadar geçikirse araban sana o kadar geç teslim edilir plakanın basılması için o işlemin tamam olması gerekiyor.benim bu işi bayi yaptı ben parasını onlara ödedim. uğraşmadım. Aldığın yeri veya satış danışmanını arayıp bir sor derim. alırken bayiyle anlaşırken sigorta içinde dediyse onlar yapar.
 
Bayide ki kadının dediği tek şey işte ocak ayı vergisi varmış onu biz ödicez falan siz bir daha temmuzda ödiceksiniz sadece belki yılbasından sonra bir zam olursa en fazla 50 60 tl bi fiyat talep edilebilir dedi.. Zaten bayilere gidiyosun adamların yüzene bakan yok hani alıcıysan al fiyat budur almıcaksan oyalama biz indirim falan ugrasmıyoruz muhabbetindeydiler.. Sıfır araç alımında böyle olacağını hiç düşünmemiştim ben aksine alımlar o kadar çokmuş ki ilgi yok denecek kadar az bayilerde. Park sensörüde içinde olsun diyoruz fiyatın kadın hiç oralı bile olmuyo zaten araç yok diyo talep çok diyo anlamadım valla. Fiyat zaten size makul verdik diyo ıvır zıvır. Neyse artık 20 güne kadar araç gelir diye düşünüyorum gelince ak kara belli olur.
 
Geri
Üst