Size bir kaç aracı alan ve yorumlayanlar hakkında bilgi vereyim. umarım işinize yarar.
YILDIRIM02.12.2014
Yılmaz beyin görüşlerine katılmamak elde değil, tebrik ederim kendisini, bende naçisane ilave birşeyler yazmak istiyorum, istenen her konfor ve yüksek performanslı motor gücü v.s.maliyet yükselten unsurlardır, ekonomi devrindeyiz, 1.2 joy modelin özelliği ekonomikliğidir, daha lüks ve perfor-manslı araçlar diğer markalarda olduğu gibi renaultun diğer modellerinde de mevcuttur, ancak fiyatları yüksektir, ben renaultcuyum, bu güne kadar memnuniyetsizliğim olmamıştır. Hülasa al 1.2 joy clioyu baak keyfine, yarınıda düşünme derim.
YILMAZ02.12.2014
1.2 joy hem görünüm olarak,hem konfor olarak, hem fiyat olarak emsallerine göre en ideali, ayrıca elden çıkarmakta çok kolay, piyasası süper, gençlerin kullanması yakıtı artırır, klima çalışırken elbette 1.2 motor yokuşta düşer, mübarek kaç km. yokuş çıkacaksınki. birkaç km. camları aç klimayı kapatıver, o kadardamı keyif adamısın, yada klima çalışsın istiyosan yokuşta vitesi 4 yada 3'e düşürüver, buna mı emeniyosun, ben daha önce benzinli fiat siena 1.2 kullandım, mübarek yakıt cimrisi, buda aynı onun gibi olur, yeterki 3000. km. de motoru iyi aç, istenen devir gücünü iyi kullan, tam bir emekli arabasıdır, keseye uygundur, LPG takmaya hiiç lüzum yoktur, özetle joy 1.2 emsallerine göre mükemmel bir arabadır. Kimse çamur atmasın lütfen.
ERKAN20.11.2014
38 bine aldım ve Gerçekten memnunum, gerek amortisörleri gerekse yol tutuşu harika. Tek kelime ile harika diyorum. Önceki aracım mercedes a class, hemen hemen mercedese denk bir araç. Tek eleştirebileceğim noktası kağı panzotlarının plastik oluşu.Herkese hiç düşünmeden alın derim. 2015 ocak ayında 40 bin olacakmış bilginize.
muhsinmemisoglu07.11.2014
Aracımı. Bir hafta öce bursa bayisindrn aldım metalik kırmızı peşin 38000 kasko dahil. Sis farı istepne kademeli silegec hepsi üzerinde. Çita takımına 1000 tl fiyat istediler ben bursadan 410 tl ye farlar dahil dış kasayı cita yaptım. Devir kadranını 6100 dew/dak dayanabiliyor 4. Cu viteste 145 km gördü sıkıştırında 13 km de 1.5 litre benzin yaktı. Yoltutusu cok iyi hızlanmak icin vites mecbur dusurmeden hızlanmaz 5 viteste 90 km ile giderken gaza bastıgınızda zsen devir 2500 lerde oluyor koltukla yapiştırma beklemeyin gayet spor tutumlu parasına göre en dolu ve ucuz. Ben performans istiyorum diyen 1.5 90 bg gline baksın
emre12.10.2014
Selam aleyküm arkadaşlar ben burdaki arkadaşların ve çevremdeki arkadaşların yorumlarını dikkate alarak reno clio 1.2 joy aldım ve iyiki de almışım 1 ay oldu alalı ve aldigim da depoya 210 liraya fulledim yakıtı ve bugün 34 gün oldu az önce araçta iken yol bilgisayarına baktığımda toplamda 420 km gitmişim ve hala 125 km lik yakıt kalmış yani toplamda 545 km yol alıyor bir depo ayrıca şunu da belirtmek isterim 3 ay oldu ehliyet alalı ve ilk arabam o yüzden acemiligim var baya bi dur kalk felan filan ayrıca araç bir aylık motor yeni o halde bu kadar az yaktigina göre 3000 den sonra motor açıldığında hiç yakmaz ya ve suda var ben istanbulda yaşıyorum herkes istanbul trafiğini bilir..