Arkadaşlar selamlar clio 1.3 TCE icon paket kullanıcısıyım 20 binde aldım aracım şuan 91 bine ulaştı ve kullanırken başıma gelen bir hataları çözümü için yazıyorum ve şuanlık bir hatta almıyorum 60 bin kilometrelere geldiğimde egzoz emisyon ve enjeksiyonu kontrol ettirin hataları aldım aracımı servise götürdüm hava yakıt sensörü olan Kaptor denilen bir sensörü değiştirdim sonrasında ise 15 bin km falan hatta almadım falat 80-90 bin arasında artık araç ilk marşı almamakta birlikte çalışıp istop ediyordu 1-2 kere denememle birlikte araç çalışıp devir dalgalanması normale gelip hatayı siliyordu geçen gün yolda kaldım ve yol yardım geldi aracımda enjeksiyonu kontrol ettirin aracı kontrol ettirin diye 2 adet hata aldım ve aracım çalışmadı ve akü koruma modu yazıp hiç marş almadı ve yol yardım ekibi aracıma başka bir akü ile takviyesi yapıldı ve araç tek seferde hatasız çalıştı bugün aracımın aküsü değişti ve aracım şuanda gayet stabil bir şekilde 2 bin devir sabit şekilde ısıtmasını gerçekleştirip 1000 devirde sabit kalıyor bu hatayı alan arkadaşlar öncelikle bi kaptor parçasına baktırın değişmesi gerekiyorsa değiştirin değişmişse eğer akünüzü değiştirmenizi öneririm benim sorunum şuanlık çözüldü ve gayet düzgün şekilde aracım çalışmakta şimdiden size kazasız belasız sürüşler dilerim