Clio 2 Den anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

ozaneser123

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ben bir tanıdığımdan bir clio alıcam sanırım 2001 modeldi araç. 1.4 Motor ama daha düzgün konuşamadık iş güç yüzünden araba 1.4 motor ama bu cliolar içinde çok ayrılıyor sanırım RTA RXT falan diye ve benim hiç anlamadığım olay. Bu araçta sunroof falan var , araç benzin & lpg. Araç şuan serviste ufak tefek problemleri hallediliyor. 1 adet resmi var elimde , bu aracın modeli özellikleri falan nedir bakıp anlayabilir mi birileri araçta abs , klima vs. var mı ? Bide nadirde olsa uzun yola çıkma ihtimalim olabiliyor . Uzun yol dediğimde İstanbul - Düzce arası. 1.4 motor benzin lpg olunca bi korku başladı bende , güç açısından yokuşlarda yetersiz kalır mı ? Bilen arkadaşlar bana bi yardımcı olabilir mi 9-11 bin lira arası bir fiyata alıcam aracı :cool:

http://hizliresim.com/MJ2va1

Son düzenleme:
RXT falan olduğu burdan belli olmaz ve yokuşlarda yetersiz kalmazsınız.

aracın şöför kapısında yazar ne olduğu rxt lerde abs klima ve yan hava yastıkları var

Anladım araç dönünce bakarım tabikide , her modelinde sunroof falan oluyor mu yani ben belirli modellerde sunroof olduğunu düşünerek belki resimden anlaşılır demiştim.

Sunroof çelik jant falan car muhtemelen rxt dir bu araç ancak bu fiyata eğer arabada büyüm sorunlar yoksa almanız imkansız.piyasası km ve temizliğe göre bakınca 14-15 den aşağı değil.İyi araştır kaç binde araba

Çok haklısınız , bu piyasada bu aracı tabikide 9-11 arası alamazsınız 23 25 e cliolar dönüyor piyasada insan şaşırıp kalıyor , bu aracı çok yakın bi aile dostumuzdan alıcam bize dandik bi araç verecek birisi değil yani , fiyat konusundada piyasanın çok şişirildiği malum ortada o yüzden o fiyatlardan biraz daha düşüğe geliyor araba bize.

Eğer arabaya ve satıcıya bu kadar güveniyorsanız arkanıza bakmadan alın derim hakikaten bu fiyat 3 sene önceye bile iyi Hayırlı olsun.

Araba bayramdan sonra direkt bana gelecek , teşekkür ederim umarım üzmez bizi araç :)

Amin kazasız belasız binersin inşallah .Şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim , amin. Bir kaç şey de merak ediyorum clio 2 icin angel far veya farklı bi far bulmak beni zorlar mı yoksa kolay bulabilir miyim böyle ufak tefek değişiklikler yapmayı düşünüyorum jantları dip plus ile siyaha boyatmak falan bunlar çok tuzlu mu olur ya da değer mi yani ?

Geri