Araçı alırken iyice servise baktır. Enjektörüne turbosuna yakıt pompasına vs. Bende 2005 model hb 1,5 dci 65 beygir var, benim araçta rölantide titreme vardı bir iki yere sordum motor inecek dediler başka bi yer buldum yakıt sisteminde sorun var enjektorleri revizyona gönderelim dediler, revizyona gitti çok şükür kesti sıkıntıyı. alırken çok dikkat etmedim sonradan uğraştım sen aynı hataya düşme, Benim araç 236 binde. Bu araçların kara duman atması normalmiş gri atarsa o zaman motor bitmiş yada bitmek üzereymiş tamircim öyle söyledi.[/QUOT
çok sağol serkan kardeş... valla dediğin gibi alırken baya bi ince eleyip sık dokicam... özellikle dizel araçlar için enjektörler, yakıp pompası, turbosu bunlar çok önemli diyorlar o yüzden bi kaç yere göstericem... şunuda düşündüm aslında at pazarlığı yapıp 1000 lira indirebilirsem o 1000 lirayı bakıma harcayıp kafam rahat binsem mi diyorum buda aklıma gelmedi değil... tüplüde bir ihtimal ama ben bir türlü güvenemiyorum tüplü araca hem araç çalışırken ilk kontakta benzinden yiyor hiçte azımsanacak bir yakıt gideri değil aylığa vurunca... clio 2 dizeller hakkında genele bakarsak hep olumlu şeyler duydum...