Clio 2 orjinal teyp

murat5261

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bende bu hastalık oldu bunu yapıcam yapamazsam rahat edemem orjinal olucak illaki şimdi 2006 nın teyibini taktım olmadı ne kol çalıştı nede konsoldaki ekranda bişey gördüm teyp çalıştı fakat kontrol sıfır şimdi bu araba için ilk önce orjinal teyp i bulmalıyım daha sonrada kol ve konsoldaki ekranda görmeliyim bu konuda yardımcı olurmusunuz bunu nerden bulabilirim orjinal teyp

abi sendeki sıkıntı bende de var çok değşik bişey o ekran la kol çalışıcak illaki :) ben değiştiricektim çalışmaz dediler değiştirmedim kaset çalar hala duruyo :) fm den dinliyorum sıkıntısız :)

haklısın galiba

clio transmitter montaji

Arkadaşlar benim teyp de orjinal kaset çalar ben goldmaster fmtransmitter aldım çakmaklık girişini iptal ettim kulluk üstüne moteleydim şahane bluetooth bile var

Arkadaşlar benim teyp de orjinal kaset çalar ben goldmaster fmtransmitter aldım çakmaklık girişini iptal ettim kulluk üstüne moteleydim şahane bluetooth bile var
gördüm onları ancak birşeye yaramaz gibi geldi almamıştım bulim bir tane ya

Hoş geldiniz.

Aracınıza göre teypler var. Hem usb ile dinlersiniz hem radyo hemde kumanda kolu çalışır. Kolega35 bu konuda uzmandır size yardımcı olacaktır.

kolu çalıştıran var ancak ekran devre dısı kalıyor o zaman

yeni teyp almayı düşünüyorum orjinal istersen gönderebilirim.

olur nedir ücreti

Geri