Clio 2005 rs tampon!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RS93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kusura bakma sehir disinda oldugum icin pek aktif olamiyorum.
Rs tampona gecmek istiyosan cikma kovalamayi falan bosver zaten piyasada 182 cok yok, ben de bulamamistim zamaninda.
İhtiyacin olan parcalar:
182 rs on tampon
Rs ust izgara
Alt izgara ve sis cerceveleri
Ve iyi bi kaportaci, cunku parcalari almakla is bitmiyor, bizim camurluklarla rs camurluklari farkli oldugu icin tampon koselerinde islem yapmak gerekiyor. Eger niyetliysen kaynaklarla birlikte haftasonu detayli bilgi verebilirim.
Parcalari yetkili servisten alirsan 1400tl gibi rakamlara hazir ol, kaporta boya icin verecegin para da cabasi..
Ozel yedek parcacilardan fiyat alabilirsin, haftasonu sana gerekli parca referanslarini verebilirim.

Kusura bakma sehir disinda oldugum icin pek aktif olamiyorum.
Rs tampona gecmek istiyosan cikma kovalamayi falan bosver zaten piyasada 182 cok yok, ben de bulamamistim zamaninda.
İhtiyacin olan parcalar:
182 rs on tampon
Rs ust izgara
Alt izgara ve sis cerceveleri
Ve iyi bi kaportaci, cunku parcalari almakla is bitmiyor, bizim camurluklarla rs camurluklari farkli oldugu icin tampon koselerinde islem yapmak gerekiyor. Eger niyetliysen kaynaklarla birlikte haftasonu detayli bilgi verebilirim.
Parcalari yetkili servisten alirsan 1400tl gibi rakamlara hazir ol, kaporta boya icin verecegin para da cabasi..
Ozel yedek parcacilardan fiyat alabilirsin, haftasonu sana gerekli parca referanslarini verebilirim.

abım 1400 tl yi sadece bi on tampona harcamak bana fazla geliyor ya. normal tamponuyla arasında bu kadar az fark varken bu kadar cok fiyat farkının olması bence cok sacma. 1400 tl yi ona vermek yerine yeni bi tampon alıp onu full aracın orjınal rengıne boyatıp rs ızgara takmak fiyattan dolayı cok daha guzel gozukmeye basladı gozume.sis farlarıyla berebar max 500 liraya maal olucak bısı olur bu.tabi gorunum olarak aynısı olmasada 900 liranın cebımde kalması cok daha iyi olur. en azından o parayı yan maspiyerlere jantlara filan harcarım.

oncelikle verdigin bilgiler icin saol. 1 sorum daha olucak.

maşpiyerleri polanyadan getirdim demistin yanlıs hatırlamıyorsam. onlar ne kadara maal oldu?

arka tampon bir zamanlar 500 liraydı da yunus un dediği acaba ön arka mı :)

Evet pek mantikli gelmedigi icin turkiyede baska yapan yok zaten:)
Soyle soylim
Ciplak tampon 700
Alt izgara 200
Sis cerceveleri 200
Ust izgara 200
Su jetleri 60
Kabaca fiyatlar boyle. Dedigim gibi gercekten niyetliyseniz sanayilerdeki parcacilardan fiyat alin, ben on tamponu hersyi dahil 1000tl ye mal ettim mesela.

Marspiyeller evet polonyadan, 55sterlin fiyati vardi, 35 sterlin de kargosu, bundan 6ay oncesinin rakamlariyla 260tlye malolmustu bana

Evet pek mantikli gelmedigi icin turkiyede baska yapan yok zaten:)
Soyle soylim
Ciplak tampon 700
Alt izgara 200
Sis cerceveleri 200
Ust izgara 200
Su jetleri 60
Kabaca fiyatlar boyle. Dedigim gibi gercekten niyetliyseniz sanayilerdeki parcacilardan fiyat alin, ben on tamponu hersyi dahil 1000tl ye mal ettim mesela.

Marspiyeller evet polonyadan, 55sterlin fiyati vardi, 35 sterlin de kargosu, bundan 6ay oncesinin rakamlariyla 260tlye malolmustu bana

yunus abi oncelikle sunu soylıyım tertemiz tamponlarını cıkartıp bu kadar para harcayıp tamponları rs e cevirdigin icin cidden yurekten tebrik ediyorum,arabanı gercekten cok seviyosun belli oluyor.

normalde bende o parayı gozden cıkarırım aslında ama aracı satarken alıcak adamın yaptıgım o kadar harcamayı hıce sayıp bide tamponlarda degismis kazalımı fılan trıplerıne girmesinden korktugum ıcın o kadar parayı vermek cok mantıklı gelmıyor.

eski tamponun heralde fiyatı 200 tl filandır. alt ızgara zaten yok onda, sadece rs ust ızgara alırım onuda 160 tl ye buldum.boyasıydı sislere zenondu falan 500 tlye maal olur.bide marşpiyerleri aldımmı bana yeterli gelir sanırım :) zaten boyanırken aracta siyah olan yer bırakmıcam tum cıtaları kanatlarıda boyatıcam. rs gorunumune yaklasırım bu sayede. ozellikle profılimdeki fotonun gorunumune :)

Acikcasi rs e cevirmekten cok fiber islerine bulasmadan en yakisani yapmaya calistim ben. Bunun icin de tek alternatifim rs tamponlariydi, belki biraz masrafli oldu ama hic acimadi harcadigim paraya, cunku zevk alarak yaptim, kafama koydugum bi projeydi ve gerceklestirdim.
Arabayi satarken de hic 3e 5e bakmadan satarim aracimi, kazali oldugunu dusunen istedigi ustaya gotursun istedigini soylesin hic umrumda olmaz. Boya takintisi olan da araci almaz olur biter:) ayrica yaptigim butun islemleri bu forumda tek bi konu altinda paylasiyorum, her islemi fotografliyorum.

Acikcasi rs e cevirmekten cok fiber islerine bulasmadan en yakisani yapmaya calistim ben. Bunun icin de tek alternatifim rs tamponlariydi, belki biraz masrafli oldu ama hic acimadi harcadigim paraya, cunku zevk alarak yaptim, kafama koydugum bi projeydi ve gerceklestirdim.
Arabayi satarken de hic 3e 5e bakmadan satarim aracimi, kazali oldugunu dusunen istedigi ustaya gotursun istedigini soylesin hic umrumda olmaz. Boya takintisi olan da araci almaz olur biter:) ayrica yaptigim butun islemleri bu forumda tek bi konu altinda paylasiyorum, her islemi fotografliyorum.

abi fiber işlerine girmeyip direk tamponları alman gercekten cok daha mantıklı.kafanda rahatsa ne mutlu sana zaten.ayrıca yaptıgın ıslemlerı fotoraflaman gercekten cok ıyı bısı 34vda dan sonra cliolar arasında bi de senın finduk u tanıdım :) darsı basıma :D

Vda bambaska yaa:)

abi boyaya goturdum normal tamponu aldım. hazır arac boyaya girerken bide çitaları kanatları kapı kollarını boyatıyım dedım. citalar ruzgarlık fılan tamam da abi su kapı kolları konusunda kararsızım. kapı kolunu sokmek icin ic dosemeleride sokmek gerekiyomu ? eger oyleyse zor bi ismi yanı geri toplandıgında ses yapmasını ıstemem dosemelerın onun ıcın bi yardım daha beklıorum senden.

yarın boyanıyor araç o yuzden biraz acil yardımını beklıyorum abi.

Geri