Uzun zamandır aklımda olan ve sonunda yaptığım plaka aydınlatma ve ayak altı led aydınlatmayı tamamlamış ve montajını yapmış bulunmaktayım 
Piyasada bulunan plaka aydınlatma kitleri gereksiz pahalı 50-60 tl gibi rakamlar . Led tek anpüllerinde aydınlatması az olduğumdan eminönündan gidip 1 metre metal led şerit aldım. Şeridin güzelliği her 5 cm de bir kesilerek kullanılabilmesi ve 12v akım ile akıllara zarar bir aydınlatma sağlaması.
Plaka aydınlatma için Gereken malzemeler;
1-2 adet 5 cm led plaka
2- 20cm kablo
3- lehim makinası
bu kadar
Ayak altı led ayınlatma için Gereken Malzemeler;
1- 2 adet 5 cm led plaka
2- 100 cm kablo
3- lehim makinası
4- Çift taraflı yapıştırma bandı
5- Akvaryum aydınlatmasında kullanılan Metalik koruyucu plaka üst kapağı ile birlikte (ledi yerleştirmek ve çok ısınmasını engellemek için)
yapılışını uzun uzun anlatmak istemedim fotolarda mevcut el becerisi olan herkes yapabilir rahatlıkla toplam maliyet ise sadece 25 tl (ayak aydınlatma + plaka aydınlatma dahil). Gereken akımı ise bagaj aydınlatmasından aldım ki sadece kapılar açıldığında yansın
Direksiyon eki de ayrı bi güzel oldu bu arada

Piyasada bulunan plaka aydınlatma kitleri gereksiz pahalı 50-60 tl gibi rakamlar . Led tek anpüllerinde aydınlatması az olduğumdan eminönündan gidip 1 metre metal led şerit aldım. Şeridin güzelliği her 5 cm de bir kesilerek kullanılabilmesi ve 12v akım ile akıllara zarar bir aydınlatma sağlaması.
Plaka aydınlatma için Gereken malzemeler;
1-2 adet 5 cm led plaka
2- 20cm kablo
3- lehim makinası
bu kadar

Ayak altı led ayınlatma için Gereken Malzemeler;
1- 2 adet 5 cm led plaka
2- 100 cm kablo
3- lehim makinası
4- Çift taraflı yapıştırma bandı
5- Akvaryum aydınlatmasında kullanılan Metalik koruyucu plaka üst kapağı ile birlikte (ledi yerleştirmek ve çok ısınmasını engellemek için)
yapılışını uzun uzun anlatmak istemedim fotolarda mevcut el becerisi olan herkes yapabilir rahatlıkla toplam maliyet ise sadece 25 tl (ayak aydınlatma + plaka aydınlatma dahil). Gereken akımı ise bagaj aydınlatmasından aldım ki sadece kapılar açıldığında yansın

Direksiyon eki de ayrı bi güzel oldu bu arada