Clio-3 Faz-2 Grand Tour 1.5 85 Bg. Dci.

:) Abi servise danışıyorsun en basidinden ledlerin hala bir cevabını veremiyorlar. O yüzden siz değerli arkadaşlarımla istişare ediyorum. Farların içinde yeni yıkarken fark ettim. Halil abi dikkatli baktınmı sendede varmı bu mevzu.

Bende yok Sezgin sen pimpiriklisin ya ne olursa senin arabada oluyor galiba...:)
Sen yarın buluşmaya gelde bi bakalım neymiş bu sorunlar...:eyv

Buhar lekesidir onlar...
Abi pekala bu buhar lekesi eğer ben servise gidip bunun yenisini değişmeye kalkarlarsa yeni takılacak olanda buhar yaparsa o zaman gerek yok hiç mevzuyu açmaya eğer siz normal bir durum diyorsanız sormam neden olur bu normal bir durummu?

Abi bu hafta İstanbul dışındayım. Planımı ona göre yapmama rağmen gene denk gelmedi. Başka bir zaman inşallah.:eyv

Bendeki aracın 2.5 senesi bitecek neredeyse en ufak leke yok maşallah,normal bir durum değil tabiki,farları kontrol edince söylerler sebebini...

Lekede değilde aynı dediğiniz gibi buhar sanırım söyleyeyim bakalım servise en kötü ihtimal her ikisinide değişirler.

maşallah kazasız belasız

maşallah abi kazasız belasız..

maşallah, kazasız belasız kullanın..

Sevgili arkadaşlar uzun bir süreden sonra siteye girmeye vakit buldum. Dci dizellere sağlamlık, hem performans hemde yakıt tüketimi açısından ciddi bir rakip varmı. Kendi sinıfında.

Yok...:eyv

Geri