- Konuyu Başlatan
abi kaç binde bulutSor hangi marklar var diyeona göre karar ver o zaman
balataların ötmesinede çözüm neymiş onuda sor sinir etti beni bu ses...
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi kaç binde bulutSor hangi marklar var diyeona göre karar ver o zaman
balataların ötmesinede çözüm neymiş onuda sor sinir etti beni bu ses...
![]()
19.000'de baktırdım daha 20000 km gider dedi servis balata spreyi sıktı ses kesildi ama bir süre sonra yine başladı...abi kaç binde bulutbizimki 63 binde her frene bastığımızda araç sanki tekerlekler duracak kasası gidecek gibi ses geliyor..2bin km felan idare ettik ama yeter artık perşembe değişicem artık
![]()
yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler..ben hiç bilmiöruum.bilsem sana yardımcı olmak isterdim.
ben teşekkür ederim kardeşim Estağfurullah.yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler..
abi servise git değiştirsinler sürekli ses yapıyosa değiştirmek zorunda bitmediyse tabi...ama 19 binde biteceğini sanmam.. sonra diskleri çiziyor tornalamak zorunda kalıyorsun..19.000'de baktırdım daha 20000 km gider dedi servis balata spreyi sıktı ses kesildi ama bir süre sonra yine başladı...
abi servise git değiştirsinler sürekli ses yapıyosa değiştirmek zorunda bitmediyse tabi...ama 19 binde biteceğini sanmam.. sonra diskleri çiziyor tornalamak zorunda kalıyorsun..
abi renaultaki mi kalmış sadeceDisklerde düzgün Doruk baktım, asbest diye bir madde var kanserojen yasaklandı hatırlarsın eskinden o kullanılıyormuş balatalarda yasaklandığı için kullanılmıyormuş artık seste asbest olmadığı için oluyormuşne kadar doğrudur bilinmez servisin yalancısıyım...
abi renaultaki mi kalmış sadeceopel de yok ford da yok
![]()