Clio 3 Havalandırma Aydınlatmaları Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memo_16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

memo_16

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhabalar, Clio 3 aracımda havalandırma (klima) kısmındaki ışıklar yanmıyor, bunları değiştirmek istiyorum fakat beyaz ampuller ile değiştirmek istiyorum. Birkaç kişiye sorduğumda dayanıklı T5 led ampul bulamadıklarını söylemişti. Aranızda bu uygulamayı yapıp beyaz ledlerden verim alanlar var mıdır ve hangi marka led aldı yazabilirlerse sevinirim.

Forumda galiba cam açma kapatma düğmesinin ledlerini değiştiren vardı ama hava aydınlatmaninkini yapan oldu mu bu zamana kadar bilmiyorum . Sağlam bir oto elektrikçi yapabilir bunu

Forumda galiba cam açma kapatma düğmesinin ledlerini değiştiren vardı ama hava aydınlatmaninkini yapan oldu mu bu zamana kadar bilmiyorum . Sağlam bir oto elektrikçi yapabilir bunu
cam düğmelerindekiler farklı bi iş bu bahsettiğimden apayrı ayrıca bunu kendimizde değiştirebiliyoruz, mevzu bu bölgede beyaz led ampul kullanan var mı? T5 (Sinek ampul) diye geçiyor ve led olanları fazla dayanmıyor diyorlar acaba kullanan ve memnun kaldığı bir marka var mı onu öğrenmek istiyorum

Geri