Clio 3 hızlandıkça radyonun sesi yükselmesi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ariulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ariulu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar

Bazı clio 3 lerde araç hızlandıkça radyo kendi kendine ses yükseltiyor. Bu benim aracımda olmuyor. Bunu ayarlamanın bir yolu var mı yoksa bnim aracım extrem yani tam full değil sadece dynamiquelerde mi bu özellik var ?

Ben ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Benim araçta extereme ama bilmemicem.

aracla degıl tamamen teyble alakalı bırsey dıye bılıyorum..
radyonun ayarlarında speed gıbı bırsey yazıyordu

Ben ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Benim araçta extereme ama bilmemicem.

arkadaşımın meganede gördüm bu özellik var stock teyp var üzerinde merak ettim bizim araçlardada var mı diye denedim olmadı ama acaba özellik var fakat açık değil mi diye şüphelendim

bendede var kullanım kılavuzuna bakın burdada nasıl yapıldığı paylaşılmıştı bende benimkini devre dışı bırakamadım :D

Teybin üzerinde bulunan nota işaretine basılı tut,çıkan menüde gezmeye başla,speed seçeneği çıkınca oradan 1-5 arası bir numara seç,1 en düşük 5 en yüksek hız ayarıdır,5 de ayarlı tutarsan aracın hızına bağlı olarak ses seri bir şekilde artıp azalır...

Bendede akü saorunu varken oluyordu aynısı:D Gazladıkça ses artıyordu:D

Teybin üzerinde bulunan nota işaretine basılı tut,çıkan menüde gezmeye başla,speed seçeneği çıkınca oradan 1-5 arası bir numara seç,1 en düşük 5 en yüksek hız ayarıdır,5 de ayarlı tutarsan aracın hızına bağlı olarak ses seri bir şekilde artıp azalır...
:eyvAracın motor sesiyle orantılı

teşekkür ederim verdiğiniz bilgileri için yarın deniyeceğim ;)

Bendede akü saorunu varken oluyordu aynısı:D Gazladıkça ses artıyordu:D

Allah iyiliğini versin Eren...hehehehe

Geri