Clio 3 silecek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Capt.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Capt.

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba, clio 3 lerin silecekleri ilgili kafam karışık. Araç üzerindeki sileceklerden memnun değilim, daha farklı uygulamalar var mıdır? örneğin c segmenti yeni model araçlardaki gibi kalın lastik kısmın dışında silecek boyunca uzanan metal parçanın olmadığı silecekler gibi... teşekürler

​Muz silecekler en iyisi,servisten veya dışarıdan kaliteli bir marka ve uygun ölçülerdekilerle değiştirebilirsin...:eyv

teşekkürler, bulup taktırdım.

Ben 10 aydır orjinal silecekleri kullanıyorum biraz sertleşmeye başladı artık...

yaklasık 2 sene kullandım orj sıleceklerı...
ama cıddı anlamda otme soz konusuydu...
son 3 aydır kafam rahat ses yok ve sadece 10 tl masraf ıle...

Ben 10 aydır orjinal silecekleri kullanıyorum biraz sertleşmeye başladı artık...
Sevgili Halil abi aynı durum bendede vardı. Serviste indirim varken aldım orjinal silecek çifti 50 tl. Yaz geldimi bagajda eskileri takıcam kış gelsimi yenileri takıcam.Orjinal silecekten asla şaşmayın derim. Tecrübe ile sabittir.

benzinciden muz silecek aldım fakat galiba bizimkiler sürgülü bu silecekler geçmeli zar zor uygurdum ama tam olmadı gibi

benzinciden muz silecek aldım fakat galiba bizimkiler sürgülü bu silecekler geçmeli zar zor uygurdum ama tam olmadı gibi
Bende dün değiştirdim Bauhaustan aldım direk taktım, silecek aldığın zaman arkasına bak uyumlu modeller yazar...

​Muz silecekler en iyisi,servisten veya dışarıdan kaliteli bir marka ve uygun ölçülerdekilerle değiştirebilirsin...:eyv

hımm muz silecek mi? bunların elma, portakal versiyonu da var mı diye sormamam lazım sanırım, bir gün de yeni bir şey duymayayım burada e mi :D

Geri