Clio 4 1.2 edc 11.,3 litre ortalama tüketim

sıradışı

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Depoyu fulledim 300 km sonra tekrar fulledim 185 tl lik benzin aldım.Genelde şehir içi kısa mesafe biniyorum 3-4 km iş yeri ev arası km de 616 kuruş nedir?:bravoSizdeki değerler ne alemde arkadaşlar..

Abi şakamısın sen ya. O arabaya binilir mi 😁

imkanı yok böyle bir yakıt . şu anda 40 krş civarında benzin yakması gerekir. o yakıtı BMV X5 yakıyor.ACİL derdi neyse göster.

Klimayı kapattım eco suz 300 km gittim İstanbul içi trafikte 8.6 ortalamadayim. Araç 9 binde.

Depoyu fulledim 300 km sonra tekrar fulledim 185 tl lik benzin aldım.Genelde şehir içi kısa mesafe biniyorum 3-4 km iş yeri ev arası km de 616 kuruş nedir?:bravoSizdeki değerler ne alemde arkadaşlar..
Kısa mesafede böyle rakamlar görmek çokta anormal değil . Şöyleki arkadaşımın 1.4tsi 15dk hep dip gaz kalkış yapınca 36lt yazmıştı 6km mesafede 😱

34VR1415

Normal hocam bu değerler kısa mesade.
Bi otobana falan çıkın şöyle bi açın arabayı hem kalan kilometrenız artar hem de yakıt ortlamaniz geriler sizin durum tamamen kısa mesafeyle alakalı sıkıntı yok bana göre.

Uzun yola cikinca 5 litreleri goruyorum ama şehir içi felaket.Arac 30.000 de

şehiriçi biraz agresif kullanıyorsunuz sanırım :soru

1.2 120 hp manuel 7 litre şu anda karma tüketimim.

Son derece sakin kullaniyorum.300 km de 3 kere dip gaz yaptim isiklarda o kadar.

Geri