Clio 4 1.2 joy orjinal yakit tasarruf miknatisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boran138
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

boran138

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaslar arabami ilk aldigim gunden beridir kafama takiliyor kaputu ilk actigimda kaucuk benzin hortumunda tasarruf miknatisina cok benzer hortumu tamca sarmis bir kayu renkli miknatis gibi parca gordum fabrikasyon bir parca arkadasima gosterdim oda miknatis dedi acaba dikkatini ceken varmi yoksa reno gercekten tasarruf miknatisimi kullandi clio 4 lerde arabami 0 aldim bu arada bilgi verirseniz sevinirim.

benimde dikkatimi çekmişti haklsın metal renginde siyah hortumun üzerinde

İlginç bir konu,servis cotechleri konuyu görse cevap verirdi...

Bir resim fln olsaydı konu daha iyi anlaşılırdı,gerçi ben dizel kullanıcısıyım ama demek istediğiniz şeyi görsem bizimkilerde de olabilir

öyle birşey işe yarasaydı fabrika takardı diyenlere cevap niteliğinde.

Evet kesinlikle cevap gibi oldu bu baslik ama yinede tam kesin cevap veren biri cikmadi henuz servise gidince ilk soracagim konu bu benim galiba :)

Gerçekten ilginç bir konu :eyv

mıknatıs olayı tamamen bır sehir efsanesidir, yakıt kararsız yani oksijen hidrojen ve atomlar karısık düzensiz halde iken verimli yanar, bunu normal bir mıknatıs hizaya sokamaz sadece neodium mıknatısı ile olur oda cok güclu vepahalıdır hadi takıldı diyelim bu mıknatıs cekim güçü ile yakıtın moleküllerini hizaya sokarsa yakıt verimi düşer buda performansı etkiler az yaksın derken arac cok yakar
bu hortumdaki benim aractada var ama mıknatıs olduğunu zannetmiyorum bana hortuma agırlık yada denge versin die takılmış olabilir gibi geliyor

Geri