Clİo 4 35.000 km balata the end

hüseyincan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhabalar aracım dizel 90 lık icon km 35,000 ve fren balatası bitmiş vaziyette 0 arabanın balatası bu kadar çabuk nasıl bitebilir anlamış değilim ücretsiz karşılıyorlarmı yoksa mecburen vericekmiyim ücretini ve ne kadar olduğunu tam olarak bilen varsa benimle paylaşabilirmi ?:sinirli

freni çok kullanıyorsanız biter diskleri yemediyse 150 200 gibi birşey sadece ön arkada aynı fiyat bildiğim kadarıyla

hocam fren çok kullanıyorsun heralde. ışıklara hızlı bi şekilde yaklaşıp kısa mesafede duruyosan balatan biter. . Ben ışığın yandığını 200 300 metreden görüyorum ayağımı gazdan çekiyorum ve ışığa gelene kdar frensiz duruyorum :) 12500 km oldu daha balatalarım %80-85 maşallah diyeyim

Yeni nesil balatalar çabuk aşınıyor ve bu balatalar ücret karşılığında değiştiriliyor...

Arkadaslar bakin bende cok dikkatli bir sekilde fren kullanirim ki Iconcanima nasil titredigimi tum Forumdaşlar biiliyor :o

Balatalari şofor ile bağdastirmak su durumda yanlis cunku problem aracta ;)

Bu araclarin belli seri uretimlerinde Balata problemi var bu benim aracimdada mevcut 5 bin sonra gidip balata ve diskleri degistirecegim aracim suan 15.670 km'de servislerde bazi seri Clio 4 lerin balatalarini garantiden degistiriyorlar bizzat servis ilede gorustum gercek bu.

R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 Pro İle Gönderildi

evet cevap bu da olabilir bize de 6 bin sonra gelin demişlerdi :eyv :eyv

hocam selam benim araç 25.000 de 20.000 bakımında balataların değişmesi gerektiğini söyleyerek değiştirdiler.
142 tl gibi bir tutar karşılığında değiştiriliyor.

bilgilerinize.

Garantiyi bozmayacaksa dışarıdan yedek parçacıdan alın orjinal parçayı ucuza çıkarsınız.

20bin bakımda balataların değişmesi gerektiğini söylediler.Erken bir değişim olduğunu kabul edip sadece %50 iskonto yaparak değişimi yaptılar.

benim 20bin bakımı geçti 40bin bakımına gidecem yakında ama balatayla alakalı ne sıkıntı oldu ne de değiştirildi.

40bine gidince görecez artık

Geri