Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben yaptırdım bu 6 aydır kullanıyorum sıkıntı çıkarmadı şükür modullü gitti gidiyordan almıştım nasıl takılacağını da yazmışlardı.. istersen o linki bulup atarım sana...
sahibindene mertmod yazın o modülü kullanıyorum çok memnunum açma kapama ve parlaklık ayarı var tavsiye ederim ama iyi bir elektrikçi lazım bağlamak için
sahibindene mertmod yazın o modülü kullanıyorum çok memnunum açma kapama ve parlaklık ayarı var tavsiye ederim ama iyi bir elektrikçi lazım bağlamak için
Hocam araciniz clio 4 mu ? Ben ureticiyi aradim clio 2 ye kadar takabildiklerini fakat 3 ve 4 e takmadiklarini ariza lambasi yaktigini soyledi renault larda boyle bir sknti var dedi su anda istanbuldayim uretici firma mersinde ben de mersinliyim 2 hafta sonra tatil icin orada olacagim gelince ugramami bir yolunu bulmaya calisacaklarini soylediler sizde bir sknti yokmu ?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi