araştırmalarım sonucu astra h tipi lipin bizim arabalara uydugunu buldum,orjinal karbon lip kullanıyordum aslında ama sert bi yapısı oldugu için sürekli korku yaşıyodum ha bugün ha yarın kıracam elimde patlayacak diye,neyse onu sattım kurtuldum.bu lipin yumuşak bi yapısı var,ticari araçların siyah tamponu olur ya,onun dokusunda,Türkiye yolları malum çok engibeli,o yüzden böyle bi değişim yaptım sizlerlede paylaşmak istedim,maliyet lip 30 küsür montaj 20 total 50 lira,herkese keyifli forumlar
montaj için alt koruma panelini söküp orjinal lipimizi söküyoruz,sonra koruma plastği geri monte ediyoruz,geri kalanı matkap ile küçük delikler açarak alttan somunlu vida ile sıkıyoruz
takmayı düşünenler alışveriş sitelerine '' astra h tipi lip '' yazarak temin edebilirler,isteyene kendi aldığım linkide özelden paylaşabilirim

montaj için alt koruma panelini söküp orjinal lipimizi söküyoruz,sonra koruma plastği geri monte ediyoruz,geri kalanı matkap ile küçük delikler açarak alttan somunlu vida ile sıkıyoruz
takmayı düşünenler alışveriş sitelerine '' astra h tipi lip '' yazarak temin edebilirler,isteyene kendi aldığım linkide özelden paylaşabilirim

Son düzenleme: