Clio 4 Beyaz KL387

herkese yorumları için teşekkürler genelde karaman istasyonu civarında iş yerimin orda ama dileğim kısa sürede bir buluşmada görüşerek birbirimizi tanımaktır

herkese yorumları için teşekkürler genelde karaman istasyonu civarında iş yerimin orda ama dileğim kısa sürede bir buluşmada görüşerek birbirimizi tanımaktır
yakınız demekki :eyv görürsem mutlaka durdururum :D

durdurmazsan ayıp :) benzeri var aynısı yok şuan hani yanımdan geçersen falan bak görmemezlikten gelmiş derim benden söylemesi forumda yerden yere vururum :)

bugun gördüm bu aracı koray spora gelmiştim outlete.oraya park ederken gördüm.. ;) umarım duydugum 10larca sorun yoktur clio4nüzde cok sorunlar warmış yaww :(

çok etkileyici:bravo maşallah:eyv

bugun gördüm bu aracı koray spora gelmiştim outlete.oraya park ederken gördüm.. ;) umarım duydugum 10larca sorun yoktur clio4nüzde cok sorunlar warmış yaww :(

Benim Araç Sürekli Orada Tabii henüz rfc stickerımız yok :) Çalışma alanımda orada :)

Şimdilik Allah a şükür denilen sorunlar yok rüzgar sesinden felan pek anlamam özellikle denemedim haricindede denilenlerlede karşılaşmadım.

Bir dahakine haberli gel abi görüşürüz az merhabalaşırız

Geri