Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gule gule kullan aykut abi her gecen gun sende biseyler yapiyorsun bu cok hosuma gidiyo arabana değer vermen onunla bol bol ilgilenmen bu cok guzel yanlış anlamazsan abi isi tabancasiyla clio ve dci yazilarini cikarip arka bagaj citasinida parlak siyah kaplama yaptirirsan dahada guzel ve estetik durur.bu dediklerimi arac folyo kaplamacilarinda yaptirabilirsin neden bole soyledigimi dersen aracin beyaz oldugu icin cok fazla krom aksesuarla bogulmasin istiyorum cunku belliki aracini fazlasiyla seviyorsun. Yanlış bise soylediysem kusura bakma abi
Gule gule kullan aykut abi her gecen gun sende biseyler yapiyorsun bu cok hosuma gidiyo arabana değer vermen onunla bol bol ilgilenmen bu cok guzel yanlış anlamazsan abi isi tabancasiyla clio ve dci yazilarini cikarip arka bagaj citasinida parlak siyah kaplama yaptirirsan dahada guzel ve estetik durur.bu dediklerimi arac folyo kaplamacilarinda yaptirabilirsin neden bole soyledigimi dersen aracin beyaz oldugu icin cok fazla krom aksesuarla bogulmasin istiyorum cunku belliki aracini fazlasiyla seviyorsun. Yanlış bise soylediysem kusura bakma abi
Teşekkürler iyi dileklerin ve önerilerin için, bunları not defterime yazıyorum. İnce, ince ilavelerle ilerisi için neler yapılabileceğini tasarlamaya çalışıyorum. seninde söylediğin gibi arabanın krom aksamının çoğalması ile araba da dengeleri nasıl sağlayabiliriz diye düşünmeye başlayacağız.
Teşekkürler iyi dileklerin için, usta montajı yaparken seyrettim, normal eksozun 10 cm gibi ucundan kesti önce, eksoz borusu düzleşti bu işlemden sonra, kafayı oturmak için tampondaki plasik siyah bölgenin iç kısmından kesti. Tampona paralel monte etti.