Clio 4 esp

Hocam
Sizinki stop-start li mi? Benimki 1.5 90 dci stop-sart ve fat ayari park sensoru onun yaninda da stop/start devredisi birakma tusu var. Muhtemelen stop-start olmayan araclarda orasi bos.

bizimki stop startlı değil hocam 1.2 icon modeli o zaman esp devre dısı bırakma etkinleştirme tusu falan yok zaten etkin demek ki

bizimki stop startlı değil hocam 1.2 icon modeli o zaman esp devre dısı bırakma etkinleştirme tusu falan yok zaten etkin demek ki
Evet esp standart ve gerektiginde devreyr giriyor, kapatma tusu yok ki bence zaten kapatma tusu olmamali

Hayırlısı olsun arabanız,benim de istediğim model 1.2 icon,memnunmusunuz araçtan,performansından,diğer cliolara göre her hangi bir artı veya eksisi varmı acaba,saygılar ...

arkadaslar clio 4 arka frenler kampana... esp de disk olması gerekmiyormu arkadasta focus vardı espli bu ilk cıkan focuslardan arka frenler diskti normalde focuslar kampana 2005'e kadar cıkan kasalar

Benim Kangooda Var Ama Kapatma Dugmesi Yok Kiminde Var Kiminde Yok Dugmeden Tasarruf Olacagini Sanmam Ama Makul Mantikli Bir Aciklamada Okumadim Buna Dair

Clio 4 euroncap esp testi biraz savruluyo gibi ama genede başarılı :)

daha ne olsun ya:) ben,m eski symbol ile 30 km hızla ani virajda buz pistinde gibi kaymıstı araba:)

neye varmam lazım burdan var mıdır yani esp sonuc olarak 1.2 diye koymamazlık etmemişlerdir heralde

Gökhan ıcon değilmiydi seninkisi. Listede ıcon için standart yazıyor zaten, vardır esp...:eyv

[video]http://www.renault.com.tr/araba/binek/yeni-clio/fiyat-ozellikler[/video]

Geri